Vi kunne for kort tid siden løfte sløret for Cristiano Ronaldos tøjkollektion fra Nike. Den indeholder alt fra lækkert træningstøj, til varme vinterjakker, smart sweatshirts og frække t-shirts. Savner du det forkromede overblik? Så kig med her, hvor vi går lidt i dybden med den nye kollektion.

Cristiano Ronaldo har de seneste år været et stilikon både på og udenfor banen og når man er fodboldverdenens største trendsetter, så er det naturligvis en selvfølge, at man ikke blot får sin helt egen eksklusive farvevariant af Nike Mercurial Vapor VIII, men man får naturligvis også sin helt egen tøjkollektion hos én af verdens allerstørste sportsbrands, Nike. Vi har samlet hele kollektionen på vores nye CR7-kampagneside, som du finder lige her, så du hurtigt og smertefrit kan danne dig et overblik.

CR7-kollektionen er netop blevet præsenteret her på Unisport og for at du kan få en bedre fornemmelse for, hvad den indeholdt, har vores dygtige fotograf skudt en masse billeder, så vi kan guide dig igennem alt fra lækre vinterstøvler, smarte sneakers, frække t-shirts og cool sweatshirts. Du kan sammensætte dig helt eget look, med alle de smarte trøjer og sneakers som du allesammen finder på vores lækre CR7-kampagneside.

Det er efterhåndet et must have for enhver fodboldpassioneret, at føre sin livsstil helt igennem. Det er ikke nok at levere på træningsbanen og til kamp - nu gælder det om at repræsentere fodbold 24/7, 365 dage om året både på og udenfor banen. Det er netop hvad CR7-kollektionen den udstråler og indfanger - hvordan fodboldstjerner som Ronaldo har fodbold med i alt hvad de gør. Det kan du også selv gøre nu og der skulle være noget at tage af i Cristiano Ronaldos modeunivers, som den smarte CR7 Saturday Jacket og de funky Nike Free sneakers herover.

På banen er han en perfektionist uden lige og det kommer til udtryk i hans nye CR7-tøjkollektion, hvor der er tænkt på selv den mindste detalje. Eksempelvis fremgår “Love to Win, Hate to Lose”-logoet ofte på de lækre t-shirt og sweatshirts. Du kan i videoen herover høre hvad chefdesigneren, Andy Caine, havde at sige om kollektionen og samarbejdet med Cristiano Ronaldo.

Til sidst skal vi lige gøre opmærksomme på, at du kan finde hele kollektionen lige her på vores nye CR7-kampagneside hvor du også kan bladre dig igennem en smart, interaktiv lookbook, få dig en ny wallpaper og meget, meget mere.

En levende legende, målsluger, charmør, trendsetter, stilikon og naturligvis fodboldspiller. Kært barn har mange navne og det er netop hvad CR7, Cristiano Ronaldo er. Endnu engang rammer han plet med en toplækker og moderigtig tøjkollektion i samarbejde med Nike. Hvad synes du om den? Hvad siger du til CR7-kampagnesiden? Lad os høre din kommentar herunder.