I den kommende weekend kommer vi til at se nogle af Adidas' allerstørste stjerner spille i deres helt egne, customized fodboldstøvler, som de selv har designet med Adidas' miAdidas-funktion - og du kan få et smugkig på nogle af stjernernes støvler her.

Når vi rammer weekenden er det værd at holde ekstra øje med nogle af Adidas' store stjerner - for Karim Benzema, Ashley Young, Riccardo Montolivo, Lukas Podolski, Oscar, Thomas Müller, Shinji Kagawa og Fernando Llorente trækker alle i et par helt unikke farvevarianter af deres normale Adidas-støvler for at sætte fokus på tyskernes miAdidas-tjeneste.

Karim Benzema (Real Madrid) - Adidas F50 Adizero Karim Benzema fra Real Madrid har lavet et ret flot par af sine Adidas F50 Adizero, som er farvet i guld og sort. Benzema fortæller, at han er ret glad for støvlerne, og at de minder ham om en guldmedalje. For ham handler det om personlig stil på banen, og man må give Benzema, at støvlerne ser godt ud. De minder os en del om Adidas Predator Absolute i Guld/Sort - hvilket er en flot ros i vores øjne.

Ashley Young (Manchester United) - Adidas F50 Adizero I weekenden tørner Manchester United sammen med Arsenal i vicemestrenes anden kamp mod et London-hold på to uger. Her er netop tilbagevendte Ashley Young klar med sine nye Adizero-støvler i Rød/Hvid/Sort, som går flot i spænd med Uniteds farver. Young har interessant nok fået en mikrofibervariant af støvlen, selv om han normalt spiller i skind.

Riccardo Montolivo (AC Milan) - Adidas Predator LZ AC Milan-spilleren Riccardo Montolivo har været i gang med at personalisere sine Predator LZ, og har fået et rigtig flot par ud af det. Han har en svaghed for hvide støvler, og derfor er hans LZ da også overvejende hvide. De har dog fået accentfarver af rød og blå, som symboliserer hhv. AC Milan og Italiens farver. Samtidig er der også kommet et Milan-logo på siden som et elegant lille touch.

Oscar (Chelsea) - Adidas Predator LZ En anden LZ-spiller, der har været i gang med farveladen, er Chelseas unge brasilianer, Oscar. Han har tænkt over at forene farverne mellem sit klub- og landshold, og derfor lavet en støvle med både blå og gul i farverne. OK, det er måske ikke Chelsea-blå, Oscar har valgt, men de frembringer fint den grønne nuance, som Brasilien også har i deres flag. Vi synes også at Oscars lille detalje med det brasilianske flag på ydersiden af støvlen er et fedt touch, og mon ikke han bliver let at spotte i weekendens kamp med de farver?

Fernando Llorente (Atletic Club Bilbao) - Adidas Predator LZ Spanske Fernando Llorente har fulgt trenden og lavet et par støvler med sin klub, Atletic Bilbaos, farver. Llorente kan også godt lide hvide støvler, og derfor har han holdt basefarven og Drive og First Touch-elementerne på støvlen helt hvide. Ellers fader støvlen over i sort og har røde accentfarver - bestemt et meget klædeligt valg til den stærke angriber.

Lukas Podolski (Arsenal) - Adidas F50 Adizero I weekendens storkamp mellem Manchester United og Arsenal bliver det ikke kun Ashley Young, vi får at se i et par miAdidas-støvler - også Lukas Podolski trækker i et par, han selv har designet. Prinz Poldi har lavet et par enkle, Sølv/Hvid/Røde støvler, som inkluderer hans yndlingsfarve, rød. Kan tyskeren gøre det onde ved De Røde Djævle og score i sine nye Adizeros?

Thomas Müller (FC Bayern München) - Adidas Predator LZ En anden tysker, Thomas Müller, har også valgt at gå i det mere simple hjørne med hensyn til farver. Hans Predator LZ i Sort/Hvid trækker på designet fra ældre Adidas-støvler, og han kan rigtig godt lide at have noget, han selv har lavet på fødderne. Samtidig har Müller fået skrevet YoungWings på sine LZ’s, som er en organisation han støtter. En flot gestus til et par elegante støvler. Måske Müller skulle blive støvledesigner efter han stopper karrieren?

Vi kommer til at holde skarpt øje med ovenstående spillere i weekendens kampe, og mon ikke vi med de mange offensive talenter i line-uppen kommer til at se et mål eller to med stjernernes nye miAdidas-støvler? Hvilket design synes du bedst om? Giv os din mening herunder.