Under Tysklands træning inden aftenens kamp mod Sverige trænede det unge stjernefrø Mario Götze i et par snedigt blackoutede støvler. Han kunne dog ikke undslippe fotografernes linser, og derfor kan vi få et lidt nærmere kig på, hvad den tyske troldmand egentlig trænede med.

Mario Götze er de seneste par sæsoner blevet et stort hit i det tyske, hvor han med flere gode præstationer for både landsholdet og især Borussia Dortmund har været med til at sikre hele to tyske mesterskaber til sidstnævnte. Med sin hurtighed, skarpe driblinger og sit gode blik for spillet har Götze imponeret.

Götze er et produkt af Dortmunds egen talentafdeling, og har spillet i Nikes Mercurial-serie i mange år. I takt med sine mange gode præstationer er han langsomt blevet en vigtigere og vigtigere spiller for Nike, hvor han sammen med bl.a. Neymar, Eriksen og Hazard danner en bølge af specielle talenter.

Nu lader det til, at Götze er kommet helt ind i varmen hos Nike, da han inden Tysklands VM-kvalifikationskamp mod vores svenske naboer var trukket i en blackoutet støvle, som straks fangede vores opmærksomhed.

Der blev hurtigt gættet på, at det muligvis kunne være en prototype på en ny Mercurial Vapor, Mario var i gang med at teste - men efter vi lige fik brillerne på og kigget nærmere på billederne viste der sig noget mere interessant; Götzes støvle ligner til forveksling en blackoutet Nike GS - dog med én enkelt farvet detalje, nemlig den hvide stribe under sålen, som man ikke så på den første GS. Er der en ny model på vej?

Tyskerens støvle har nemlig mange af de samme features, som vi så på den stærkt limiterede, grønne Nike GS fra i sommers - der i øvrigt kun kom i 2012 par verden over. Götzes støvle lader til at have en blank sål med semi-gennemsigtige knopper, en ekstern hælkappe, paneler på midterfoden samt en læder-lignende snude - og det minder os mere om Nike GS end om den nuværende Vapor VIII.

Gættene er sikkert mange, og Götzes blackoutede støvler er uden tvivl en sag vi kommer til at følge tæt. Hvad tror du, Mario har på fødderne? Er der tale om en Nike GS, en Vapor IX eller noget helt tredje? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.