Der er kommet mere og mere fokus på at have udstyret i orden, når man spiller fodbold. Sokker er ingen undtagelse, og på det seneste er der især i Premier League dukket en masse interessant par op. Først kunne vi introducere MetaSox, og i dag kigger vi nærmere på en anden spændende sok - Trusox, som du snart kan læse mere om på Unisport.dk

Inden vi fik kendskab til Trusox undrede vi os hver weekend over, hvad pokker det dog var Adebayor, Lennon, Tiote, Ba, Fellaini og alle de andre spillede med - et par hvide sokker med en masse små, mørkeblå kvadrater på hælen af sokken.

Vi fandt dog efter omfattende søgning ud af hvad det var - og da vi først hørte om Trusox-konceptet steg vores interesse kraftigt. Det håber vi også, at din gør, når vi meget snart kan løfte sløret for dem. Indtil videre har vi samlet nogle af de største spillere, der bruger Trusox.

Emmanuel Adebayor (Tottenham Hotspur) Adebayor troppede det meste af sidste sæson op i et par Trusox til hver kamp, hvilket gik godt i spænd med Tottenhams hvide sokker. De små kvadrater afslørede dog Spurs-spilleren, og man kan også ane et par blågrå elementer på selve sokkens fod.

Davide Santon (Newcastle United) Italieneren Santon er en af de nye på Trusox-holdet i Newcastle, hvor sokkerne er meget populære. Premier League har netop introduceret en “no white socks rule”, som dikterer at man ikke må have hvide Trusox (eller MetaSox, hvis man vil) til sorte holdsokker. Det har Trusox løst ved at lave en sort sok - som dog stadig afsløres af de ikoniske kvadrater på hælen.

Gael Birigimana (Newcastle United) En anden NUFC-spiller, der har fået de nye sorte Trusox er Uniteds nye midtbanespiller fra Burundi, Birigimana. Den unge, tidligere Coventry-spiller spillede som barn i gaden med bare fødder, så mon ikke han er glad for at have fået et par Trusox på for lidt bedre komfort?

Shola Ameobi (Newcastle United) Newcaslte-banden fortsætter, og Shola Ameobi er også med på moden i klubben fra det nordengelske. Billedet er fra pre-season, hvor klubben godt kunne spille med hvide Trusox. Da man begyndte på Premier League, var der ingen kære mor - men så er det godt at Ameobi kan hoppe i det sorte eksemplar fra nu af.

Demba Ba (Newcastle United) Det er dog ikke alle, der tager “no white socks”-reglen lige højtideligt, og Demba Ba har vist sig stadig at ville spille i sine Trusox. Billedet er fra inden den sorte kom, og Ba har blot dækket sin Trusox mere til, end kravet tidligere var. Igen afslører de blå kvadrater dog, hvad senegaleseren har på fødderne.

Gareth Bale (Tottenham Hotspur) Også den hurtige waliser med det hårde skud er med på Trusox-vognen. Det imponerende er, at spillerne selv opsøgte mærket for at købe sokkerne, og Bale er åbenbart også blevet overbevist om deres kvaliteter. Hvad det er, kan vi meget snart afsløre - så stay tuned!

Shaun Derry (Queens Park Rangers) Den aldrende kaptajn fra QPR er også blevet fan af den komfort og performance, Trusox tilbyder. Billedet her er fra sæsonens sidste kamp mod Manchester City, hvor Derry jubler med Jamie Mackie, der netop har bragt QPR foran. Som vi alle ved, holdt den stilling dog kun indtil overtiden…

Jamie Mackie (Queens Park Rangers) Netop Jamie Mackie er også bruger af Trusox, og selv om billedet ikke skriger, at der er tale om de lækre sokker, så er der igen en kvadrat, der afslører hvilke sok der er tale om. Så meget for regler, hvad Premier League…?

Marouane Fellaini (Everton) Den høje midtbanemand med mikrofonhåret er også fan af Trusox. Han har i denne sæson holdt sig til et par sokker, der ikke havde de små kvadrater på hælen, men har spillet med Trusox alligevel. Sidste sæson var han dog ikke svær at spotte i dem, som eksempelvis i 4-4 kampen mod Manchester United.

Aaron Lennon (Tottenham Hotspur) Begynder der at tegne sig et billede? Hvis en spiller i en klub har kastet sin kærlighed på Trusox kunne meget tyde på at tendensen spreder sig og holdkammeraterne hopper med på vognen. Det lader i alle fald til at være tilfældet i Tottenham, hvor Aaron Lennon som en af de første begyndte at spille i de hvide sokker.

James McClean (Sunderland) En mand, der ved hvad han vil have, og som er ligeglad med sponsoraftaler. McClean spiller i hvad han vil, og det inkluderer et par Trusox - samt her et par customized Nike Mercurial Vapor VIII. McCleans valg af Trusox er i den grad en understregelse af, at stjernerne vælger dem fordi de godt kan lide dem - ikke fordi de skal.

Dette var et lille kig på de interessante Trusox, som vi oftere og oftere ser på spillere især i Premier League, men som også er udbredt i amerikansk fodbold og andre ligaer rundt omkring i verden. Vi glæder os til meget snart at kunne fortælle mere om sokkerne. Glæder du dig til at høre om dem, og synes du de ser spændende ud?