De engelske målmandsspecialister fra Sells har netop lanceret deres helt nye Silhouette-handske, som har været under udvikling i mere end to år. Nu er handsken så på gaden, og du får derfor en gennemgang af alle de forskellige handsker i serien.

Sells har tit været associeret mest med roll-finger handsker med en god soliditet, men det engelske målmandsmærke vil også gerne lave handsker af højeste kvalitet til målmænd, der godt kan lide et mere minimalistisk og skarpt feel i deres handsker. Nu har de introduceret deres nye Silhouette-serie, som byder på banebrydende teknologi uanset hvilke forhold du spiller under.

Sells Silhouette Exosphere - tophandske med rumteknologi

Sells' Silhouette-handsker er tanken om en let handske med en tæt føling på bolden, og det giver topmodellen Exosphere i den grad. Exosphere er lavet med de bedste og mest innovative materialer i Sells' katalog. Således er baghånden udstyret med det NASA-udviklede materiale Outlast, der sikrer en optimal temperatur og dermed fungerer som en slags air-condition system for din hånd.

Selve handskens konstruktion er lavet efter det populære Wrap-koncept, hvilket også sikrer en god, fleksibel og stabil baghånd. Latexen på Exosphere er helt ny, og kaldes Nexus 4 Den er 4 mm. tyk og er videreudviklingen af den ekstremt populære H2o latex. Nexus 4 føles blødere og mere klæbrig end dens forgænger, og er lavet i Tyskland, hvor den bedste latex i verden kommer fra. Exosphere er lavet med negative cut, der sikrer et helt tæt og komfortbalt fit, hvilket giver uhyre stor præcision og kontrol for målmanden - noget Asmir Begovic fra Stoke City er glad for. Han spiller nemlig i Silhouette Exosphere.

Sells Silhouette Subzero - perfekt til koldt vejr

Til de rigtig kolde og våde vintertræninger har Sells skabt en ret utrolig kombination - man har taget den lette, smidige konstruktion fra Silhouette-handsken og tilføjet teknologien Icebloc. Denne er isolerende, og sørger derfor for at holde din hånd varm og tør.

Subzero er lavet med det helt specielle pinky cut, som kombinerer de gode egenskaber fra roll finger og negative cut. På denne måde får du både komfort, stor præcision samt en lækker omslutning i dette unikke cut. Latexen på handsken er lavet med det populære Adhesion Ultra Advance, som sikrer godt greb i både tørt vejr med især er godt i sne- og regnfulde forhold.

Sells Silhouette Aqua - markedets bedste greb i vådt vejr på slankekur

En af de mest populære Sells-handsker er Wrap Elite Aqua, hvilket blandt andet skyldes den ekstremt velfungerende latex, Adhesion Ultra. Denne griber ualmindeligt godt i våde forhold, og har også et solidt greb i bolden i tørt vejr. Denne latex er blevet sat på Silhouette Aqua, så du på denne måde får samme lækre oplevelse, blot i en lidt lettere udgave.

Lige som sin Wrap-bror har Silhouette Aqua et roll finger cut, som sikrer utrolig god omslutning af fingrene. På den måde er der altid et stykke latex, bolden kan være i kontakt med, og samtidig opnås en lækker pude-agtig effekt når man griber bolden. Dette, kombineret med Silhouette-handskens lette konstruktion og Aquastem i baghånden - der sørger for minimalt vandoptag - gør Aqua til et godt alternativ, hvis man synes Wrap-handsken er for solid.

Sells Silhouette Breeze - maksimalt greb og åndbarhed til sommeren

Med handsker til vådt og koldt vejr er der naturligvis også plads til en handske, der udmærker sig i modsatte forhold - nemlig tørt og varmt vejr. Her har Sells Breeze, en handske lavet med en baghånd med et åndbart mesh-materiale, således at der sikres maksimal luftgennemstrømning og-cirkulation. Perfekt til når det er varmt.

Breeze er lavet med Sells' Supersoft-latex, der hedder Coolmax. Denne er 4 mm. tyk, og griber fremragende i tøre forhold. Handsken er dog også udmærket i våde forhold, men gør sig bedst i det tøre. Samtidig er Breeze lige som Aqua lavet med roll finger, således at du får et omsluttende og sikkert fit i en handske, der er perfekt til en varm dag.

Sells Silhouette Terrain - greb og holdbarhed til kunstgræsbaner

Noget, der bliver mere og mere populært herhjemme, er spil på kunstgræs. Det er et meget hårdt materialer for målmandshandsker at spille på, og derfor har Sells lavet en helt special handske til formålet - Silhouette Terrain. Denne handske har en 4 mm. Dura 30+ latex som er enormt slidstærk men samtidig griber forbilledligt godt. Således er Terrain anvendelig i al slags vejr og i alle slags vejrforhold - og ikke mindst, på kunstgræs.

Handsken er lavet med flat palm som den eneste i Silhouette-serien, og dette sikrer en stor, plan gribeflade for god boldkontakt. Baghånden består som Breeze af et ventilerende materiale, som sikrer god luftgennemstrømning, samtidig med at handskens konstruktion naturligvis lige som de andre handsker er let og fleksibel.

Med deres nye Silhouette-serie har Sells præsenteret nogle rigtig stærke alternativer til målmænd, der godt kan lide lette, fleksible handsker. Du kan få en handske, der toppræsterer uanset hvilket underlag eller forhold du spiller på eller under. Kvaliteten er som altid i top, og det er bare op til dig at finde din favorit.

Bestil dit eget par Silhouette-handsker lige her, så du er helt klar til at holde målet rent.

Hvad siger du til Sells Silhouette-serien? Er du på samme vogn som Asmir Begovic og er mest til Exosphere, eller vil du hellere have optimalt greb i vådt vejr? Måske er du mest til ventilation eller spil på kunst - valget er dit, og vi hører meget gerne dine kommentarer herunder.