Fodbold har ikke været en mangelvare de sidste måneder, men alligevel går man med en tom fornemmelse indeni. Hvorfor? Der har ikke været noget ligafodbold, men heldigvis er ventetiden snart overstået. Om blot 15 dage starter den tyske Bundesliga, der om nogen har udviklet sig de seneste år. En ny generation af tyske fodboldspillere melder sig. Kan de klare det?

Den tyske Bundesliga har de seneste år været i rivende udvikling og det testamenteres blandt andet ved tyskernes tilstedeværelse i de europæiske turneringer. I Champions League har et tysk mandskab været at finde i finalen to gange inden for de tre seneste år. Men ikke blot på det nationale plan har tysk fodbold rykket sig, også nationalt er der sket forskydninger. Efter flere år som ubestridt Bundesliga-dominant, har Bayern München spillet andenviolin de to seneste sæsoner til det blomstrende Borussia Dortmund hold. Men hvad har nøglen til succesen været? Unge spillere. Og massere af dem. Landet bugner af talent og på både Bayern og Dortmunds hold løber en stjerneparade rundt; Mario Götze, Marco Reus, Toni Kroos og Manuel Neuer. Med andre ord, den næste generation af store tyske fodboldspillere.

Det ligner for næste år, at de tyske mestre skal findes hos enten purunge Borussia Dortmund eller det marginalt mere rutinerede Bayern München. Eller bliver det lovende Schalke 04's år? Hvad tror du? Én ting er klart, vi glæder os svært meget til at se Marco Reus tørne ud for Dortmund og se Mario Gomez lave mål på samlebånd for Bayern - glæder du dig?

Se med i videoen ovenover og lad os høre hvad du synes. Er tysk fodbold på vej mod en ny storhedstid? Hvem bliver de næste store stjerner? Men hvad med dig, er du en del af den næste generation? Har du hvad der skal til for at slå igennem? Lad os høre hvad du har på hjerte i kommentarfeltet nedenunder.