Liverpool FC er en af historiens mest vindende klubber i engelsk fodbold. Alligevel havde Merseyside-klubben ikke hentet et trofæ i seks år, før det søndag blev til sejr i Carling Cup finalen.

Kenny Dalglish har igen sat sig bag roret i Liverpool, og blandt klubbens trofast fanskare er der håb om bedre tider. King Kenny & Co vandt søndag Carling Cuppen efter straffesparkskonkurrence mod Championship-holdet Cardiff City.

Igennem store dele af finalen var Liverpool dominerende. Alligevel var det dog de walisiske underdogs der bragte sig foran efter godt 20 minutter, da Joe Mason fik sparket bolden flat forbi Reina.

Efter en times spil fik favoritterne udlignet ganske fortjent, da slovakiske Martin Skrtel bragte balance i regnsakbet efter at Luis Suarez havde ramt stolpen.

Ingen af de to hold formåede, at score yderligere i løbet af de 90 minutter, så der skulle forlænget spilletid til. I begyndelsen af den forlængede spilletids anden halvleg kom Liverpool fortjent foran, da altid hårdtarbejdende Dirk Kuyt af to omgange fik bugseret bolden i mål.

Bedst som man i Beatles-byen var klar til, at fejre Carling Cup sejren dukkede Ben Turner op efter et hjørnespark. Han kunne imellem vender og fjender udligne.

2-2, og kampen skulle altså afgøres på fodboldspillets ondeste måde - nemlig straffesparkskonkurrence.

Efter en skidt start, hvor bl.a Steven Gerrard svigtede fra 11-meter pletten fik de Røde vendt stimmen. Da Gerrards fætter, Anthony brændte det afgørende spark kunne Liverpoolspillerne i jubel strække armene mod Londons aftenhimmel.

Klubben sikrede sig sit første trofæ, siden FA Cup triumfen i 2006, da man slog West Ham i finalen - på straffespark.

Faktisk er tre af klubbens sidste fire titler kommet i hus, efter straffesparkskonkurrence.

Vi har naturligvis noget helt specielt Carling Cup merchandise til den trofaste Liverpool-fan.

Du kan få både en trøje og et halstørklæde, til noget nær spotpris.

Liverpool - Carling Cup T-shirt 99,-

Liverpool - Carling Cup Halstørklæde 99,-

Hvordan fejrede du Carling Cup sejren? Var den fortjent? Hvorfor tror du at Liverpool er så gode i straffesparkskonkurrencer? Giv dit besyv med i kommentarfeltet