Aston Villa har annonceret, at de fremover skal sponsoreres af italienske Macron, som tager over efter Nike. Dermed spiller Aston Villa sin sidste sæson i tøj med Nike-swooshen på for denne omgang, og skal fremover iføre sig tøj designet af Macron.

Efter at have været sponsoreret af Nike siden 2007, har Aston Villa lavet en ny tøjaftale med det spændende italienske firma Macron, som efterhånden får flere og flere store klubber i deres stald.

Macron lader til at få to hold i Premier League næste år, da West Ham ligner en oprykker - og italienerne har også Leeds United og Millwall. Aston Villa kommer dog til at være Macrons flagskib i Premier League, og ud over at lave spilledragter til både spillere og målmænd, vil Macron også stå for tøj til trænere, træningstøj og en masse forskelligt fan-wear – så er du fan af The Villans, så kan du fra næste sæson vise din support i rigtigt lækkert fan-tøj fra Macron.

Aftalen træder i kraft for sæsonen 2012/2013, og starter dermed i august i år. Herefter har de to parter papir på hinanden indtil maj 2016, og Aston Villas CEO, Paul Faulkner, var da også godt tilfreds med at få aftalen i hus.

Således sagde han efter annonceringen, at; “Vi er glade for og spændte på at skulle arbejde sammen med Macron, og ser frem til lanceringen af vores dragt for 2012/2013-sæsonen samt at drage fordel af et tæt samarbejde med Macron.”

Herefter tilføjede Faulkner, at “kommercielt er det den bedste aftale, klubben nogensinde har fået i stand med en officiel dragtsponsor. Macron har etableret sig selv på markedet med udvikling af fodboldudstyr af høj kvalitet, og både salg og distribution kommer uden tvivl Aston Villa til gode over de kommende år.”

Faulkner afslører altså, at aftalen er noget bedre end den, Aston Villa havde med Nike, som over 5 år var omkring 90 mio. kr. værd. Den nye aftale med Macron lyder da også til at være noget større, og den siges at være ca. 134 mio. kr. værd over en 5-årig periode.

Macron er dog glade for at kunne præsenteres som ny dragtsponsor i Aston Villa, og CEO i Macron siger; “Vi er enormt glade for at kunne være partnere med Aston Villa, som er en klub med stor historie og mange traditioner – og en klub, som vi deler mange værdier med: passionen for fodbold, engagement og ikke mindst produktkvalitet. Vi ser frem til alliancen, og håber at det kan bringe endnu mere succes til en i forvejen stor klub.”

Hvad synes du om, at Aston Villa skifter Nike ud med Macron – og har du nogen forventninger til de nye dragter? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder nyheden.