Weekendens støvlespots: Paul Pogba og Primeknit på banen igen

10 friske støvlespots er igen klar og med Paul Pogba tilbage på burde der være garanti for lidt lækkerhed på banen. Så har Primeknit også fået en lille genfødsel efter at både James, Suarez og Lavezzi har lagt den på hylden.

Paul Pogba (Juventus) - Nike Magista Obra (Custom) Der kan næppe gå længe før at Nike hiver Pogba ind i familien og giver ham en signaturstøvle. Hans boss attitude er i hvert fald svær at ignorere. Efter at have været ude i flere måneder var han tilbage i weekenden med et par svedige unikt designede Magista Obra.

Moussa Sissoko (Newcastle United) - adidas Primeknit 2.0 Også Pogbas landsmand Moussa Sissoko brugte weekenden på at hæve overliggeren efter at han var trådt ned i et par Primeknit 2.0. Godt at se at den komfortable fodboldstøvle stadig er i live.

Gui Finkler (Melbourne Victory FC) - adidas Primeknit 2.0 Finkler har rent faktisk bevæget sig under vores radar gennem de seneste par uger, for sammen med Suarez og Co. var han blandt de første til at teste Primeknit af. Til forskel for de andre foretrækker Finkler stadig at spille med den nye generation af adidas’ vævede fodboldstøvle.

Yannick Bolasie (Crystal Palace) - Nike Mercurial Superfly IV (Custom) Til gengæld er Bolasie bestemt ikke gået under radaren hos os. Han har nemlig fået specialdesignet et par Academy Pack Superflys’ (fået SG-knopper) og dermed har han fået tilføjet endnu et par blackoutet fodboldstøvler til sin samling.

Harry Kane + Ryan Shawcross (Tottenham Hotspur + Stoke City) - Nike Hypervenom Intense Heat + PUMA evoPOWER 1 Gul/Lilla Der er ikke så meget nyt over det her design, men det er måske også mest farverne på de to fodboldstøvler vi faldt over her. Læg mærke til at farverne på Shawcross’ evoPOWER er præcis de samme som på den seneste Hypervenom.

Will Bruin (Houston Dynamo) - adidas Predator Instinct Gul/Sort Denne Predator Instinct har aldrig rigtig fået den opmærksomhed den egentlig fortjener. I USA har vi dog spottet den nogle gange, og det skete igen i weekenden da Will Bruin gav dem lidt frisk luft på græstæppet.

Heather O’Reilly (USA) - adidas Predator Instinct (miadidas) Og apropos USA så er det kvindelige landshold godt i gang med at varme op til kvindernes VM turnering som starter til juni. Her havde Heather O’Reilly designet sit eget par Predator Instinct i sølv. Den kunne med lidt god vilje minde om de gode gamle Mania’s som Beckham rockede. Med lidt god vilje i hvert fald.

Sebastian Giovinco (Toronto FC) - Nike Tiempo Legend V (Blackout) Vi bliver lige i Nordamerika lidt endnu. For her løber tidligere Juventus spiller Giovinco rundt i nr. 10 og et par blackoutet Tiempo Legend V. Det har han faktisk gjort lige siden han skiftede til Toronto FC. Er han på vej mod et skifte væk fra Nike?

Reziuan Mirzov (FC Torpedo Moskva) - Nike Mercurial Vapor IX FF M06 Nikes 9. generation af deres Vapor var blandt de mest populære, hvilket også kom til udtryk gennem antallet af farveopdateringer. Mirzov fra russiske Torpedo Moskva viser at han stadig er stor fan af modellen, som bestemt heller ikke var værst i sit M06 design fra Fast Forward kollektionen.

Ze Roberto (Palmeiras) - adidas f50 adizero Prime I 2011 smed adidas deres hidtil letteste fodboldstøvle på gaden under navnet Prime. Ze Roberto, som efterhånden har rundet de 40 år, er dog ikke skræmt af at adidas er nået et god stykke siden dengang. Han trives stadig i den letteste fodboldstøvle anno 2011.

Hvis man da bare kunne leve som Paul Pogba og designe sine fodboldstøvler efter humør, så ville der ikke være nogen problemer her i livet. Vi må dog nøjes med at betragte ham fra sidelinjen. Hvad synes du om hans designs? Del din mening med os på Facebook.