Unisport WebTV: Jakob anmelder Umbro Velocita - en sand fartdjævel

Markedet for speedstøvler er og har altid været domineret af de Tre Store: Nike, adidas og PUMA. Nu tager et af de mere traditionelle sportsmærker kampen op med giganterne. Umbro Velocita er en letvægtsstøvle i ordets sande betydning. Har den noget at byde på? Lad os se, hvad Jakob har at sige om den.

Velocita er Umbros nyeste skud på stammen. En letvægtsstøvle på blot 165 gram, med en overdel af syntetisk læder, der er så tyndt at de nærmest kan studere knoglerne fra dine fødder. Og Umbro har virkelig skabt en konkurrencedygtig speedstøvle ifølge Jakob. Så meget at Jakob faktisk kommer til at tænke på adidas’ originale adizero fra 2010.

Går du og leder efter et nyt alternativ til de nuværende speedstøvler? Så er Umbro Velocita måske svaret. Find dem lige her - kun 1.299,-

Jakob har dog meget mere at sige om Umbros Velocita. Blandt andet vurderer Jakob at der ikke for alvor findes en støvle som Velocita på markedet lige nu. Nysgerrig på, hvad han vurderer det på? Så se hans anmeldelse i ovenstående video.

Umbro mener det helt alvorligt med deres nye Velocita. Og Jakob er helt med på vognen. Kunne du forestille dig at prøve den nye Velocita af?