Argentina og adidas når det er absolut bedst

Tidligere på året kunne adidas præsentere et nyt sæt landsholdstrøjer til Messi og resten af det argentinske landshold. Om godt en måned skal de tages i brug ved Copa America. Allerede nu kan du dog varme op til den sydamerikanske fest med Argentinas nye landsholdstrøjer.

Samarbejdet mellem Argentina og adidas går mange år tilbage. Og det er da også det historiske element som er blevet bragt i spil til designet af de nye trøjer. Der kan nemlig drages mange paralleller tilbage til starten af 90’erne, hvor Argentina blandt andet vandt Copa America, som i øvrigt ligesom i år, også blev afholdt i Chile.

Du kan finde Argentinas hjemmebanetrøje og udebanetrøje lige her - kun 599,-

Både hjemme- og udebanetrøjen sidder i mine øjne lige i skabet og særligt udebanetrøjen er virkelig lækkert skruet sammen. Mange gange efterspørger vi lidt nytænkning med de nye spillertrøjer, men i tilfældet med Argentina er jeg faktisk tilbøjelig til at mene at ordsproget “If it ain’t broke, why fix it?” passer helt perfekt ind.

De nye Argentina trøjer landede på lageret i mandags og vi har en god portion liggende af dem, så smut du bare ind og find et par til dig selv og måske en ven også? Jeg vil i hvert fald selv erhverve mig udebanetrøjen så jeg er klar til sommeren.