Champions League er muligvis verdens største samlingspunkt for fodboldfans gennem en sæson. Turneringen har leveret det ene uvurderlige øjeblik efter det andet og det er utvivlsomt blandt Top 3 drømme hos enhver fodboldspiller at stå og nynne CL hymnen. Noget som de tre gutter i gamedayplus alle har oplevet.

Som optakt til aftenens semifinale mellem Juventus og Real Madrid er adidas kommet i selskab med nogle af de største Champions League legender nogensinde. David Beckham fyldte 40 i lørdags og selvom han kun har vundet turneringen en enkelt gang, så må han stadig betragtes som et sandt ikon.

Kom i Champions League stemning til i aften lige her.

Et sandt ikon er Iker Casillas også og selvom han har været i spillet i over et årti, så drømmer han stadig om at kunne løfte pokalen med de store ører igen i år. Han skal dog lige forbi sin tidligere holdkammerat, Alvaro Morata, og Juventus i semifinalen i aften. Se hele videoen i ovenstående for at høre, hvad alle tre havde at sige om den store turnering.

Det er alvorens time i aften når Juventus og Real Madrid støder sammen til deres første semifinale. Sidst de to hold mødtes i Torino endte opgøret 2-2. Hvad tror du opgøret ender i aften?