Nike FootballX X Unisport World Tour i Mexico City

Nike Football inviterede os til Mexico City, hvor et FootballX event skulle finde sted. Og da Unisport World Tour allerede var i Mexico og bogstaveligt talt var lige rundt om hjørnet, var der virkelig ingen tvivl om, hvad vi skulle gøre: pakke kameraerne ned og vende snuden direkte mod hjertet af Mexico City for en omgang episk street fodbold.

Bare at træde ind til eventet var en oplevelse i sig selv, da præcis denne zone er kendt for at være en af de farligste i Mexico City. Vores lokale kontakt fra Nike fortalte os at målet med begivenheden var at levere den mest autentiske oplevelser overhovedet - så selvfølgelig valgte de et lokalt kvarter. Selve eventet handlede om 5-a-side fodbold. Kampene var mellem lokale mexicanske crews og publikum levede sig fuldt ind i det og tiljublede alle tricks, finter og mål med fuldblodet passion.

Du kan få dit eget Nike FootballX par sko lige her. - kun 1.199,-

Efter turneringen mellem de lokale unge gutter, var det tid for os til finde udstyret frem og træde ind på banen. Indflydelsesrige lokale og mediefolk blev inddelt i 6 hold og reglerne var enkle: Vinderen spiller videre. Det var allerede sent på aftenen og de projektøroplyste gadebaner var et fantastisk sted for lidt sjov med FootballX skoene. Hver eneste person så da også virkelig ud til at nyde det med fulde drage hele vejen igennem.

ALT_TAG

Mexico City og Nike FootballX eventet skuffede os slet ikke og vi blev præsenteret for en masse lokale fodbold passionerede mennesker. Vi vil snart følge op med en video, hvor du kan se, hvordan eventet gik til. I mellemtiden kan du få et sneak peak fra de billeder vi tog fra eventet.