Weekendens støvlespots: Nye og gamle fodboldstøvler

Gennem de seneste par uger er vi blevet præsenteret for en lang række innovative fodboldstøvler. Det er dog de lidt ældre generationer som dominerer denne uges støvlespots. Tjek listen ud her.

James Rodriguez (Real Madrid) - adidas f50 adizero Haters Pack Efter at have spillet med Primeknit i den seneste tid, var James tilbage i sine røde f50 i weekenden. Vi får lidt lyst til at spørge os selv, hvorfor man ikke gerne vil spille i verdens bedst siddende fodboldstøvle. Men så igen, vi kan ikke helt bebrejde ham at han gerne vil spille i f50...

Ki Sung Yueng (Swansea City) - Nike Magista Obra Intense Heat Pack Vi kan heller ikke bebrejde Ki fra Swansea at han gerne vil spille i Magista Obra. Normalt optræder han ellers i Magista Opus, men i denne weekend havde han altså skiftet Kanga-lite overdelen ud med Flyknit og Dynamic Fit Collar. Og hvis du er rigtig skarp har du allerede bemærket at han benytter sig af Tiempo Legend V knopsystemet. Det har vi også set at Busquets benytter sig af. Hmmmm..?

Jack Butland (Stoke City) - Nike Hypervenom Intense Heat Pack Jack Butland kan ikke være alt for tilfreds med hans chance for at vise sit værd mellem stængerne i weekenden. Ikke desto mindre, så vil vi gerne sende ham et “like” for hans matchende handsker/fodboldstøvler kombination.

Yann Kermorgant (Bournemouth) - adidas Nitrocharge 1.0 Black Pack Selvom farvede fodboldstøvler dominerer trenden af moderne fodboldstøvler, så kan og skal et blackoutet aldrig undermineres. Den nyligt introducerede Black Pack fra adidas ned det inkorporerede middelalder design er et bevis på det. Og Yann Kermorgant var da også ret glad for at vise sit par Nitrocharge frem ved Bournemouths sejr i weekenden.

Jason Taylor + Paul Hayes (Northampton Town + Wycombe Wanderers) - Nike CTR360 Maestri III Lights Out + adidas f50 adizero Whiteout Og nu vi taler om blackoutet design, så bar Jason Taylo et par ikoniske støvler mod Wycombe, da han tog Lights Out modellen fra CTR360 kollektionen med på banen. Det gav også et lækkert modspil til Paul Hayes og hans whiteoutet f50 adizero.

Andrew Durante (Wellington Phoenix) - PUMA King II Sort/Sølv I den australske A-league var vi også i stand til at spotte Andre Durante med et par blackoutet fodboldstøvler, som vi ikke ser så tit. Durante har en historie med både evoSPEED og evoPOWER, men i denne weekend faldt valget altså på den sorte King. Hvilken fodboldstøvle fra PUMA foretrækker du?

Harry Arter (Bournemouth) - Nike T90 Laser IV Neon/Sort/ Så er det blevet tid til at få vores Throwback Thursday på. Og så på en mandag! Men synes af denne T90 Laser IV i neon fik os simpelthen i det helt rigtige nostalgiske hjørne og det ser også ud til at Harry Arter var ret tilfreds med udfaldet af støvlevalget i denne weekend.

March Pugh (Bournemouth) - PUMA evoSPEED 1.0 Og vi bliver lige i det nostalgiske hjørne lidt endnu. For March Pugh brugte også weekenden til at gå old school med den første generation af evoSPEED. Det er dog fair at sige at PUMA er kommet et godt stykke videre siden den generation.

Andrija Kaluderovic (Brisbane Roar) - adidas Crazylight Adidas er også kommet rigtig langt siden de lancerede deres første speed støvle. Crazylight fra 2014 er blandt en af de flotte milepæle de har nået siden da og Kaluderovic ville gerne markere den milepæl ved at bære støvlerne i weekenden.

Mighty Mariner (Grimsby Town) - adidas Predator Mania Lunar En helt særlig begivenhed fandt sted i weekenden. Ikonet David Beckham fyldte nemlig 40 år. Vi er sikre på at det var derfor Grimsby Towns maskot, Mighty Mariner, bare et par af Beckhams ikoniske Predators. Og nå ja, i øvrigt benyttede Beckham sig også af lejligheden til at oprette sin personlige instagram profil. Tjek den ud: davidbeckham.

Om du har en mening om David Beckham, at James ikke spiller i Primeknit mere eller noget helt tredje, så vil vi meget gerne høre din mening om denne uges støvlespots på Facebook.