I mere end 100 år har Celtic brystet sig med masser af stolthed over deres grønne og hvide spillersæt. Nu kan New Balance så bryste sig over at levere fornyet passion til den skotske topklub.

“Live for Celtic” har New Balance navngivet kampagnen, som skal skabe opmærksomhed om Celtics nyeste hjemmebanetrøje. New Balance har da også bevaret den DNA, som har gennemsyret klubben i over et århundrede. En kultur som også er understreget på indersiden af kraven med ordene “A Club like no other”.

Er du Celtic fan fra hjertet? Så kan du forudbestille trøjen til 2015/16 lige her.

Og når man tænker på at Celtic FC, i klubbens 127 år lange levetid, aldrig nogensinde har oplevet at rykke ned og har 46 skotske mesterskaber på samvittigheden, så må man også bare bukke og anerkende at Celtic er en klub, som ingen anden.

Selve trøjen bygger på det traditionelle design med de horisontale hvide og grønne ringe. Udover det traditionelle look har New Balance også benyttet sig af teknologier som NB Dry og NB Flex i målmandstrøjen, som er inkluderet for at øge spillernes præstationsniveau.

Du kan gå ind og forudbestille den nye Celtic FC hjemmebanetrøje lige her.

Celtic er klar til at gå en ny sæson i møde med deres nye hjemmebanetrøje. Anfører Scott Brown afslørede da også i et interview at han ikke kunne vente med at spille med den nye trøje. Er du lige så begejstret for trøjen som Brown?