Bæredygtighed er gået hen og blevet et af de vigtigste problemer i verden. Nu giver adidas et miljøvenligt indskud til alle fartdæmonerne, som elsker at give deres haters noget at snakke om. Det her er f50 adizero No Dye Pack fra "Limited Collection".

Adidas har netop udgivet deres tredje lancering af deres nye "Limited Collection. En serie der tæller fodboldstøvler med innovative teknologier og unikke designs. Denne udgave har fokus på bæredygtighed, ved at inkorporere særlige materialer uden kemikalier eller farvestoffer.

Denne f50 fra No Dye Pack er dog stadig bygget på samme fundament som den nyeste generation med den nye og mere aggressive knopkonfiguration og Hybridtouch overdelen, som er lavet i et enkelt lag og leverer den tætte boldfølelse. Men uden farvestoffer eller lignende kemikalier gør denne f50 adizero til en rolle model for miljøentusiaster.

ALT_TAG

Da denne No Dye Pack er udgivet i deres "Limited Collection" sere, betyder det også at denne f50 adizero kun udkommer i et begrænset antal par. Med sådan et rent look, fortjener denne model da også lidt eksklusivitet. Er du fan?