Weekendens støvlespots: I selskab med Primeknit og Graphic

Med præsentationen af adidas Primeknit 2.0 i sidste uge, ville det være mærkeligt at dette støvlespot ikke lagde ud med netop den fodboldstøvle. Så selvfølgelig gør vi det. Men der var meget mere interessant at spotte i denne weekend...

James Rodriguez (Real Madrid) - adidas Primeknit 2.0 Real Madrids colombianske wonderkid, James Rodriguez, var blandt de første til at give Primeknit 2.0 sin debut og i weekenden blev han så også blandt de første til at score med dem.

Fernando Torres (Atletico Madrid) - adidas Primeknit 2.0 Fernando fik ikke æren af at spille med Primeknit som alle hans adidas kollegaer i midtugen. Til gengæld fik han hele kampen i dem i weekendens kamp, som Atletico vandt sikkert med 3-0.

Luis Suarez (FC Barcelona) - adidas f50 adizero Haters Pack Og mens både James og Torres, ser ud til at være godt tilfredse med deres Primeknit 2.0, så ser det ud til at Luis Suarez foretrækker sin gode gamle f50 adizero. I hvert fald var han tilbage i sine røde speedstøvler fra adidas. Hvilken af støvlerne ville du selv vælge?

Hakan Calhanoglu (Bayer Leverkusen) -adidas adizero 99g Limited Collection Hvis du i forrige uge gik og undrede dig over, hvor længe verdens letteste fodboldstøvle egentlig kan holde, så er det foreløbige svar: I hvert fald 2 uger. For Calhanoglu havde igen i denne uge valgt sine adizero 99g. Men måske han skal finde sig nogle andre støvler. I hvert fald brændte Calhanoglu et straffespark med dem.

Sergio Agüero (Manchester City) - PUMA evoSPEED 1.3 Graphic Det var ikke kun adidas der bød på nyheder i sidste uge. Også PUMA varmede op til weekenden med deres japansk inspirerede evoSPEED 1.3 Graphic. Og det tog lige præcis Agüero 3 minutter at vise dem retfærdighed i 3-2 sejren mod Aston Villa.

Marco Reus (Borussia Dortmund) - PUMA evoSPEED 1.3 Graphic Også Reus var klar i det nye drage-design. Men hans fodboldstøvler er altså stadig en evoPOWER. Det er virkelig en af de lidt mærkeligere situationer med ham…

Gianluigi Buffon (Juventus) - PUMA evoPOWER 1.2 Graphic PUMA gav os i forrige uge det drage inspirerede design til evoPOWER, hvor Fabregas imidlertid var den eneste som spillede i den. Men i denne weekend havde en af PUMA’s helt trofaste spillere, Buffon, også fundet sin indre drage frem.

Thomas Huebner (Energie Cottbus) - Nike Hypervenom Academy Black Pack Nike legede også med i sidste uges lanceringsshow. Det gjorde de med en ny blackoutet kollektion til ære for alle verdens akademispillere. Derfor er den nye Academy Black Pack heller ikke tiltænkt at skulle sidde på fødderne af de professionelle spillere. Thomas Huebner kunne dog ikke modstå det sorte look og var derfor hoppet i den sorte Hypervenom.

Josh Sowen (Barnsley) - adidas 11pro SL Neon/Sort Det er vel nok første gang at vi falder over disse støvler. Adidas indledte 2015 med to par 11pro i Neon/Sort. Det skarpe øje vil her bemærke at denne model er SL modellen, som adidas har haft tradition for at lancere til deres 11pro.

George Friend (Middlesbrough) - adidas adipower Predator Blå/Gul Man ved at en fodboldstøvle har været god, når man stadig spotter den 4 år efter den udkom. Det er helt sikkert tilfældet med adidas’ adipower som var en del af udvalget tilbage i 2011. Her er det George Friend, som viser sin venskabelighed over for adidas’ adipower Predator.

Det var alt for denne omgang. Masser af Primeknit og masser af Graphic. Hvilke af denne måneds lanceringer har du været vildest med? Lad os høre. Hop ind på vores på Facebook. og giv din mening til kende.