Unisport WebTV: Nike Academy Black Pack, Primeknit og mere...

Adizero 99g, Primeknit 2.0, Academy Pack, Umbro Velocita, evoACCURACY og meget mere. Og så er Joltter væk. Heldigvis har vi fået skiftet ham ud med PWG, som er klar med JayMike til at vurdere de nyeste lanceringer.

Det har ikke bare været en begivenhedsrig uge, men en begivenhedsrig måned. Derfor mente JayMike og PWG også at det var på sin plads at gå i studiet for at skyde det 14. afsnit af Unisport Uncut - og vel og mærke det første uden Joltter (det vil sige, han er alligevel lidt med i afsnittet).

Du kan finde et udvalg af de nyeste produkter lige her - Academy Pack kan du købe fra 25. april.

Men ikke desto mindre er der masser at tale om. Ikke mindst fordi at de tre største brands, adidas, PUMA og Nike alle har været aktive - især i denne uge, hvor først Primeknit 2.0 kom ud, og herefter PUMA med en ny evoSPEED 1.3 Graphic og Nike med både Magista “Rough Green” og Academy Black Pack. Der er masser at gå i krig med, så lad os høre hvad JayMike og PWG har at sige om dem.

Der har været masser aktivitet i april måned - så meget at JayMike og PWG ikke nåede at få alt med. De har deres meninger om lanceringerne, men hvad mener du om dem?