Unisport WebTV: Tech Talk - adidas Primeknit 2.0

I dag ser JayMike nærmere på Primeknit 2.0 som adidas kunne præsentere i går. Og som adidas selv lægger op til, så er denne fodboldstøvle virkelig noget for sig selv. Baseret på deres kendskab bag Primeknit teknologien har adidas skabt deres, måske, hidtil mest komfortable fodboldstøvle.

Det mest iøjnefaldende over den nye Primeknit 2.0 er, udover et unikt design, en noget alternativ hæl, samt en helt ny form for indvendig konstruktion. Disse to elementer er med til at gøre Primeknit 2.0 til sin helt egen. Ja, ifølge adidas selv er det med til at gøre Primeknit 2.0 til verdens mest komfortable fodboldstøvle.

Hop ind og find adidas Primeknit 2.0 lige her - kun 2.099,-

Okay, hvorvidt det er rent faktisk er verdens mest komfortable fodboldstøvle, vil vi lade jer afgøre. Men JayMike synes ikke desto mindre at være tilbøjelig til at være enig. I hvert fald er hans første indtryk af Primeknit positive og om de vil blive ved med at være det, vil vi høre mere om i hans anmeldelse, som kommer snart…

ALT_TAG

I ovenstående video, taler JayMike om de tekniske elementer bag adidas’ seneste innovation, Primeknit 2.0. En fodboldstøvle der præsenteres som verdens mest komfortable. Er det det?