Adidas Gamedayplus: Tankerne bag Primeknit 2.0

I aften skal de første semifinalister findes og selvfølgelig varmer vi op med en omgang gamedayplus fra adidas. Udover at møde Morata, Llorente og James Rodriguez får vi et eksklusivt kig på den nye Primeknit 2.0.

Det har været en lang rejse før adidas nåede frem til den netop præsenterede Primeknit 2.0. Konceptet bag fodboldstøvlen startede med en ide om at udvikle en fodboldstøvle, der kunne levere ultimativ komfort. Det resulterede sig i Samba Primeknit, der udkom som en ekstrem Limited Edition.

Forudbestil den nye adidas Primeknit 2.0 lige her - kun 2.099,-

Så gik turen videre til adidas konceptstøvlen FS Primeknit, der dog aldrig nåede ud på græstæppet, ligesom Adizero FS heller ikke nåede meget længere end deres innovation lab. De tog læringerne fra deres prototyper og udviklede Primeknit 2.0, der altså i går udkom som anden lancering i adidas’ nye “Limited Collection” serie.

ALT_TAG

Se ovenstående afsnit af adidas Gamedayplus, som er 12. i rækken. Her får Roman Kemp dyrebare råd fra Morata og Llorente og danseundervisning af James. Men tilbage til dagens kampe - hvem tror du går videre i dag?