Adidas Climachill Cosmic Boost føles som skyer på fødderne

Faldt over de her sneakers ude på lageret og kunne simpelthen ikke modstå fristelsen af at smide dem en tur forbi vores fotografer. Jeg fandt dog hurtigt ud af at adidas’ Climachill Cosmic Boost sko ikke bare ser lækre ud. De føles også som to par skyer om fødderne.

Først introduceret i 2013 og sidenhen kontinuerligt udviklet, har adidas’ energifyldte Boost teknologi virkelig taget sin plads i sneaker verdenen. De mange tusinder TPU fremstillede energi kapsler i sålen er udviklet for at give løbere mere energi når de sætter af fra jorden.

Du kan finde vores udvalg af Climachill Cosmic Boost sko lige her

Adidas har efterhånden benyttet sig af Boost sålen i mange af deres sko og nu har de så bragt to af deres bedste teknologier sammen i Climachill Cosmic Boost. En perfekt sneaker eller løbesko til de varme måneder, hvor løbeturene kan blive en ophedet fornøjelse.

Har adidas også ramt dit hjerte med Climachill Cosmic Boost? Find dem lige her.

Kombinationen af overdelens lækre knit og climachill teknologien giver en følelse af at bære et par sokker, mens Boost mellemsålen giver en ekstrem behagelig støtte til fodsålen.

Det lækre ved adidas’ Climachill Cosmic Boost er også at de har bragt lifestyle designet helt frem i førersædet, så skoene ikke bare fungerer godt som en løbesko, men i den grad også kan bruges som en hverdagssko. Og lad mig bare sige det sådan her: Er nok ikke den eneste fra Unisport, som kommer til at gå rundt i dem herinde på hovedkontoret…

Denne Climachill Cosmic Boost kommer i flere forskellige farver. Personligt er jeg helt solgt på modellen i Sort/Hvid/Blå. Har du en favorit?