PUMA Football Tour X Unisport Fodboldshop event

Som en del af PUMA's årlige Football Tour rundt omkring i Danmark besøger de lørdag den 18. april 2015 vores butik på Vesterbrogade til en sand #Unisportlife begivenhed. Så kig ind og få en fuld PUMAxUnisport oplevelse med masser af fodbold.

Sidste år afholdt vi et evoPOWER event i samarbejde med PUMA. Det foregik ude foran vores butik, hvor du kunne komme forbi og teste din skudstyrke, spille lidt FIFA eller bare udforske PUMA’s nyeste produkter. I år gentager vi succesen og du skal selvfølgelig være med.

Du vil igen have muligheden for at teste om du sparker hårdere end dine venner, iført den nyeste generation af evoPOWER, men du vil også i år kunne udforske diverse produkter fra PUMA. Og nå ja, Faxe Kondi kommer også forbi og hjælper til med at give dig den sidste energi til at få dit spark helt op, hvor klokkerne ringer.

Du kan komme forbie mellem 10.00 og 15.00 og vores shop vil også have åbent i samme tidsrum, skulle du stå og mangle en fodboldtrøje, et par fodboldstøvler eller andet fodboldgear...

Tag din venner, forældre, kæledyr eller hvad du kan finde under armen og besøg vores shop fra kl. 10-15 og nyd en dag i #unisportlifes tegn. Vi garanterer for masser af sjov og spas.