Vi søger lige nu en ny teamspiller til vores administration i København SV. En som vil være med til at sikre en høj kvalitet i vore køkkenfaciliteter, elsker at holde orden og har lyst til at arbejde med en masse unge fodbolddrenge og -piger.

Siden 2002 har vi i Unisport, med stor succes, solgt fodboldprodukter online til hele Danmark og du bliver en del af et ungt dynamisk firma med over 100 ansatte, hvor du får mulighed for at præge din egen dagligdag.

Vi forestiller os at du måske er har erfaring fra lignende stillinger og gerne vil gøre en forskel for en masse glade, unge mennesker. Du elsker at holde orden, at servicere andre og sikre at vi har et hold af glade køkkenbesøgende og spisende gæster.

Stillingen Det er en deltidsstilling på ca. 25 timer, hvor vi forestiller os du har timer fra 10:00-15:00 mandag til fredag.

Dine primære arbejdsopgaver bliver - At opsætte og nedtage den daglige frokost buffet der leveres udefra - At holde orden i og rengøre køkkenfaciliteterne - At fylde drikkevarer i køleskabe

Derudover kan der være forskellige ad hoc opgaver, såsom påfyldning af forbrugsstoffer på toiletter, afhentning af varer i bil og lignende.

Vi forventer at du - Har en veludviklet ordenssans - Kan lide at gå til hånde - Har et højt serviceniveau - Er mødestabil - Er seriøs og ansvarsbevidst - Har lille kørekort - Har ren straffeattest

Ansøgning og andre oplysninger Lyder stillingen interessant, så send straks din motiverede ansøgning og cv snarest til job@unisport.dk og mærk mailen Ansøgning– Køkkenansvarlig.

Skriv hvem du er, hvad du kan og hvorfor du er den bedste til at servicere vore daglige spisende. Tænker du at du kunne dele stillingen med en ven eller bekendt, så hører vi også meget gerne fra jer begge.

Arbejdssted Bådehavnsgade 38, 2450 København SV.

Tiltrædelse Snarest mulig og ansøgningerne besvares løbende.