Adidas gør dig vægtløs: Det her er adizero 99g Limited Edition

I 2013 nåede adidas et “point of no return”. Her lovede de foran hele verdens øjne, at de inden for 2 år ville præsentere verdens første speedstøvle på under 100 gram. Nu er 2 år gået og adidas har tydeligvis ikke spildt deres tid. På vegne af adidas præsenterer vi: adizero 99g Limited Edition.

Det har været en lang rejse, som har inkluderet adskillige trinvise fald af gram. Sidst adidas legede med vægten var med Crazylight Pack, hvor deres adizero nåede ned på svimlende 135 gram. Svimmel er dog ikke længere en fyldestgørende beskrivelse. Vi bliver nødt til at tilføje vægtløshed til ligningen.

Din eneste chance for at købe adizero 99g Limited Edition hos os er ved at skrive dig op lige her.

99 gram er den på. Denne adizero. Og adidas ved godt at det er noget helt særligt de har skabt. Derfor udgør denne adizero 99g første udgave af en helt ny “Limited Collection” serie, der fremover vil repræsentere de mest eksklusive fodboldstøvler hos adidas. Denne adizero 99g kommer således kun i 299 par på verdensplan og endda kun i én størrelse - nemlig 42 ⅔.

Og hvordan får man så en fodboldstøvle til at veje så lidt og stadig være kampdygtig? Det er lige præcis det spørgsmål teamet bag innovationen spurgte sig selv. Og svaret fandt adidas hos NASA. Overdelsmaterialet er nemlig hentet ffra et helt særligt stykke tekstil, som bliver brugt af NASA, og hvis sammensætning sikrer at vægten altid vil forblive 99 gram - ligegyldigt vejrforhold og andre eksterne faktorer.

Denne adizero 99g Limited Edition vil KUN blive solgt til dem, som skriver sig op på denne side. Så vil du have muligheden for at få fingrene i et par, så skal du registrere dig her.

Feedback fra andre spillere udgjorde selvfølgelig en helt central del af processen og med deres hjælp, fandt adidas frem til en konstruktion, et internt skelet, som yder den nødvendige støtte og beskyttelse. Derfor understreger adidas også at denne adizero 99g bestemt er lige så kampdygtigt som en hvilken som helst anden fodboldstøvle.

ALT_TAG

Nu kan du føle dig hurtigere og lettere end aldrig før. Og spørgsmålet er om du nogensinde kommer til at føle dig mere af nogle af delene igen. Adidas har brudt en imponerende grænse med denne adizero 99g og hvis du vil have fingrene i den skal du være hurtigt. Skriv dig op her, for din eneste chance for at købe støvlen hos os.