Ny PUMA King i klassisk look bringer minderne frem

PUMA er blandt de mest rutinerede når det kommer til produktion af fodboldstøvler. Selv da stjernen på fodbold himmelen hed Pele, leverede PUMA fodboldstøvler. Dengang var læder det absolut bedste materiale tilgængeligt for udviklingen af fodboldstøvler. Mere end 50 år senere, virker det stadig…

Og når vi taler om en King i et blackout design, så kan man virkelig tale om noget der stadig virker. De færreste kan modargumentere at det er sådan her en King skal se ud. Den eneste lille indvending man skulle have, kunne være at det helt klassiske look lige mangler den hvide formstribe.

Er du en sucker for PUMA King II? Så vil du elske denne nye variant - kun 1.249,-

Juuso fra vores finske kundeservice havde også svært ved at skjule sin begejstring, da han blev præsenteret for de nye PUMA King Blackout: “Jeg elsker blackoutet fodboldstøvler i læder. Primært på grund af den klassiske stil og maksimum komfort. Er der noget federe end et par klassiske sorte læderstøvler, nu hvor alle andre spiller i multifarvede syntetiske fodboldstøvler?”, siger Juuso og fortsætter:

“Jeg kan godt lide at spille i læderstøvler på grund af komforten. En god læderstøvle tilpasser sig dine fødder helt perfekt. Læder absorberer selvfølgelig mere vand end mikrofiber, men udover det kan jeg ikke finde en eneste grund til at vælge syntet frem for læder.”

Er du ligesom Juuso vild med Blackoutet læderstøvler? Så find den nye PUMA King II lige her - kun 1.249,-

Det kan godt være at PUMA’s King ikke nyder meget spillersupport i dagens moderne fodbold, men der er bestemt stadig en plads til den ikoniske silo på markedet. Det kan Juuso bekræfte uden at blinke med øjnene. Hvad siger du selv om King?