PUMA Head to Head: Falcao vs Agüero (og PWG)

PUMA lader op til det længe ventede Manchester-derby ved at lade to af deres største stjerner gå Head To Head inden det går løs i weekenden. United mod City - Falcao mod Agüero.

I weekenden går det løs igen i Manchester, når de to giganter brager løs i en kamp, der meget vel kan give et afgørende skridt mod den eftertragtede 3. plads i Premier League. Inden den skæbnesvangre kamp satte PUMA dog deres to angriberprofiler op mod hinanden, hvor Falcao og Agüero mødtes i en firkantet arena, hvor målet var at, øhm, score en masse mål.

Det blev der da også gjort - og samtidig disket op med et par lækre skills. Og nå ja, så var PWG da også lige med. Vent, spillede Unisports awesome freestyle-vært med Agüerp? Yep, kend ham på håret - så er I ikke i tvivl. Hvis man kan lære Falcao og Agüero tricks, kan man vel også lære Jay Mike et trick eller to i vores Freestyle Tutorials, kan man ikke?

Agüero, der har en pæn rekord med 6 mål mod United, sagde at "Jeg elsker at score, men det er bare endnu mere specielt at score i de store kampe. Hvis man scorer mod United på Old Trafford giver det nærmest en kuldegysninger, fordi man kan føle den vilde stemning med hele stadion der er stille mens udebaneafsnittet går amok. Jeg elsker når City-fansene synger mit navn!"

Falcao, der får derby-debut hvis han kommer på banen, sagde op til kampen at "I Manchester betyder derbyet en masse. Desværre spillede jeg ikke sidst, men man kunne mærke atmosfæren i byen flere uger inden kampen. Det betyder en masse for både vores og deres fans, så selvfølgelig ville jeg elske at spille kampen. Stemningen bliver fænomenal."

Få dit eget par PUMA evoSPEED 1.3 lige her - kun 1.439,- kr.

Hvem der trækker sig sejrrigt vil kun tiden vise - men skal vi ikke bare allesammen håbe på, at både Falcao og Agüero viser lige så mange tricks på søndag som i videoen ovenover? Hvem tror du vinder? Giv dit bud i boksen herunder.