Unisport WebTV: Bliv kloger på tankerne bag evoACCURACY

I mandags kunne PUMA præsentere en ny fodboldstøvle med navnet evoACCURACY. Helt ny var den dog alligevel ikke for fundamentet bygger på den velkendte evoPOWER. JayMike var dog nysgerrig for at høre, hvad hele ideen med støvlen var. Derfor tog han et smut til Herzogenaurauch for at tale med Pascal Van Essen.

Uden præcision kan det meste i fodbold være ligemeget. Hvis du ikke rammer dine medspillere, målet eller dommeren (hvis det nu er ham du sigter efter), så kommer du ikke langt. Det er den præmis PUMA udviklede deres nye evoACCURACY efter. Okay, måske ikke lige det med dommeren. Men resten af det.

Pascal Van Essen forklarer i dette interview med JayMike er at ideen med evoACCURACY allerede opstod ved lanceringen af evoPOWER. Her gik det for alvor op for dem, hvilken kraft Mario Balotelli har i sit spark og det fik straks udviklerne bag evoPOWER til at tænke, hvordan de kunne skabe en endnu bedre støvle til Balo.

Ved hjælp af det innovative AccuFoam har PUMA formået at skabe en overdel, som i endnu større grad end evoPOWER udligner fodens ujævnheder og dermed leverer den reneste sparkeflade du kan tænke dig.

Denne evoACCURACY kommer som en Limited Edition og du skal derfor skynde dig, hvis du vil have fingrene i den - kun 1.999,-

ALT_TAG

PUMA’s evoACCURACY kommer kun i et begrænset antal, men du kan stadig nå at sikre dig støvlen som skal give SuperMario større præcision. Hvad synes du om konceptet?