Umbro UX-1 Blå/Hvid - komfort og kontrol i en fræk cocktail

Vanen tro betyder forår nye farver, og den besked har Umbro i den grad fanget og lader op med nye sprøde farver til deres UX-1 fodboldstøvle.

Forår betyder et væld af nye farver, og som et led i at vende stærkt tilbage til fodboldscenen er Umbro naturligvis med på beatet med nye farver til UX-1. Den kommer både i Sort/Gul og den nye Blå/Hvid, så der er lidt til enhver smag.

Umbro UX-1 blev søsat i 2014 med den stilede, blackoutede farve, og modellen er bygget op med en åndbar mikrofiberoverdel, der giver en god støtte, komfort og beskyttelse. Samtidig har Umbro rejusteret deres A-Frame teknologi, så din fod bliver holdt endnu bedre på plads i støvlen, mens den innovative hælkappe sørger for stabilitet til foden.

Men Umbro UX-1 handler ikke kun om komfort - den moderne fodboldspiller har også brug for kontrol, hvilket Umbro tilgodeser med kontrolelementer lavet af gummi på både inder- og ydersiden af vristen for maksimalt greb i bolden. Knopsystemet er det samme vi så på Stealth Pro-støvlerne med runde, store knopper for at give så komfortabel en spilleoplevelse som muligt.

Umbro UX-1 Blå/Hvid kan blive din lige her - kun 1.499,- kr.

Hvad synes du om Umbros bud på en komfortabel kontrolstøvle - et frækt alternativ til Predator, evoPOWER og Magista? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.