Tid til at vende tingene på hovedet: NikeFootballX

De# er ble¤%t tid til @t v3nde t!ng3ne på ho#edet. Nike er klar til at redefinere fodbolden endnu engang - denne gang på alle verdens gader og hjørner, hvor regler en by i Rusland og rå talent hersker. NikeFootballX gør op med gamle dyder og klæder dig på til at vise dig frem på de små baner.

Vi blev allerede præsenteret for Nikes nye satsning Football X da Joltter var en tur i St. Georges Park tilbage i februar. Nu er ventetiden så forbi. Nike kan nemlig i dag officielt præsentere Football X, som vil erstatte FC247 med Mercurial X Proximo og Magista X Proximo.

Du kan finde de nye NikeFootballX MagistaX sko lige her - kun 1.199,-

Senere i dag vil Joltter og PWG tage os gennem de to nye sko, så mens du venter på at høre deres vurdering af dem, så kan du jo tage et tættere kig på dem her. Og der er helt sikkert noget at glæde sig til. Nike benytter nemlig deres lancering til at smide hele 2 farvevarianter af hver silo på gaden allerede i dag.

Det ene design vi blev præsenteret for i februar, med dette karakteristiske “street” look, mens det andet design bygger på den nyligt præsenterede Intense Heat Pack, hvor Magista X Proximo selvfølgelig bærer de orange farver fra Magista kollektionen og Mercurial X Proximo ligeså fra Mercurial kollektionen.

Hvis du mere er til MercurialX så find den lige her - kun 1.199,-

ALT_TAG

Hvordan skoene rent faktisk leverer på banen vil jeg lade op til Joltter og PWG at vurdere, så derfor skal du sørge for at tune ind senere i dag, når vi kommer med anmeldelsen af skoene. I denne omgang kan du jo starte med at tage stilling til, hvilken af skoene der ser bedst ud?