Umbro Velocita Pro Hvid/Orange - en af markedets letteste fodboldstøvler

Engelske Umbro er tilbage med et brag, og har i dag løftet sløret for seneste farve af deres nye, innovative speedstøvle, Umbro Velocita Pro.

Efter nogle år i skyggen i kølvandet på salget fra Nike er Umbro endelig på vej tilbage i støvle-gamet, og med lanceringen af Velocita Pro har de smadret sig direkte ind i toppen af speedstøvle-racet. Seneste farvevariant er på banen i dag, og du kan dyrke den lige her.

Umbro Velocita Pro giver fart over feltet - køb den her til kun 1.299,- kr.

Umbro Velocita Pro er lavet til rendyrket speed, og hvor de store mærker trækker sig væk fra de ultralette speedstøvler, går Umbro den anden vej. Velocita vejer 165g, og minder på mange måder om letvægtsstøvler som vi kender dem.

Overdelen er nemlig lavet af ét stykke ultratyndt, strækbart mikrofiber, så du får en helt skarp føling med bolden - og den klassiske A-Frame Cradle på siden sørger for stabilitet på trods af den tynde overdel. Sålen er ultratynd og lavet med både runde og diamantformede knopper for både at give manøvredygtighed og masser af greb når du skal accelerere. Med andre ord; skræddersyet til folk der elsker fart og hurtige driblinger!

Køb Umbro Velocita Pro Hvid/Orange lige her - kun 1.299,-

Alle sammenligninger med de tidlige adizero-modeller er helt retfærdige, og var du fan af dem, er Velocita Pro et godt bud med sin tynde overdel og hurtige sål. Er du på? Del dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram