Weekendens støvlespots: Crazylight og signaturstøvler

Landskampspause er lig med ingen bootspots. Sagde ingen. Nogensinde. Det er mandag - selvfølgelig er der støvlespots. Og vi har samlet en rimelig svedig liste lige her.

Tomoaki Makino (Japan) - adidas f50 adizero Rød Haters+miadidas Det her må kategorisere sig som et af de mest random støvlespots jeg har set. Tomoaki Makino optrådte i fredags for sit land i en venskabskamp mod Tunesien og her havde en fundet vej til lanceringsfarven af den nye generation f50 på venstre fod og sin egen kombination fra miadidas på højre fod. Spiller det for ham?

Gianluca Gaudino (Tyskland U19) - adidas 11pro Hvid/Blå Denne kombination er mindre kontroversiel, men ikke desto mindre noget vi syntes fortjente plads på vores liste. Det viser bare at selv de helt små detaljer, kan gøre stor forskel på dit look på banen.

Erik Hurtado (Vancouver Whitecaps) - Nike Mercurial Superfly IV (NikeID) Også Erik Hurtado har gjort sit for at skille sig ud på banen. Han er gået så langt at selv Nike swooshet på siden er væk. Helt præcis, hvordan det er gået til kan vi ikke sige, men det ser monster eksklusivt ud.

Robbie Keane (Irland) - adidas 11pro Hvid/Orange Det var så alle de personlige designs. Nu kan vi passende gå videre til Robbie Keane, der for ikke så længe siden spillede i Nikes Magista Obra, men nu er gået over til at spille med 11pro. Et godt eller skidt skifte?

Kwabena Appiah (Wellington Phoenix) - Nike Hypervenom Liquid Diamond Også Kwabena Appiah har foretaget skifte, hvor han før vinter spillede i Mercurial Superfly, optræder han nu i Hypervenom. Men ikke hvilken som helst Hypervenom. Det er såmænd Neymar Jr.’s signaturstøvle. For intet mindre er godt nok til Appiah.

Liam Walker (Gibraltar) - adidas f50 Messi 1.10 Pibe de Barr10 Og apropos signaturstøvler så er Messis Pibe de Barr10 i rimelig høj kurs hos Liam Walker, der brugte kampen mod Skotland på at lufte dem. Om de sluttede i lige så høj kurs er dog tvivlsomt. I hvert fald byttede ham dem ud under kampen...

Roman Eremenko (Finland) - adidas Gloro Sort/Rød Roman Eremenko beholdt sine adidas Gloro på under hele kampen. Til gengæld har han haft sine kampe med støvlen inden, for pløsen er da røget af? Hvad ?#%”! tænker du på Eremenko???

Darwin Ceren (El Salvador) - adidas f50 adizero Crazylight Pack Lad os få vores letvægter på. Den letteste støvle i 2014 og nogensinde fik en fornem modtagelse og Darwin Ceren holder stadig liv i den 130 gram lette ånd. Er du en af dem, som bare vil have så lette fodboldstøvler som muligt?

Eric Avila (Orlando City SC) - adidas adipure 11pro Crazylight Pack Og det var som om at der var Crazylight weekend i denne omgang, for vi fandt faktisk et par stykker. Vi lukker dog ned for den ultralette kollektion her med Eric Avila som gav 11pro støvlerne lidt luft.

Darren Ward (Crawley Town) - Nike T90 Laser IV Rød/Sort/Neon Vi elsker at slutte ugens støvlespot af, enten med noget fra fortiden eller noget fra fremtiden. I denne omgang kunne vi ikke holde os fra at vise denne skønhed frem. En af mine personlige favoritter - T90 Laser IV. Darren Ward rocker dem stadig og de ser jo nærmest ud som om det er første gang de bliver brugt. Det er en mand, som forstår at give al sin kærlighed til et par fodboldstøvler.

Så blev vi færdige med denne omgangs støvlespots og som altid var der lidt til enhver smag. MIt favoritspot er vist ikke svært at gennemskue, men hvad var dit?