For nyligt havde Nike en række talenter på besøg i Zeist i forbindelse med Nikes Most Wanted. Joltter var med på sidelinjen (han har ikke nok talent), og her deltog han blandt andet i en træningssession med Guus Hiddink og mødte Klaas-Jan Huntelaar til en lille snak. Se hvordan det gik ned her.

Det er ikke hver dag, man får muligheden for at spille sig helt ind i varmen hos Nike. Denne dag var heller ikke sådan en for Joltter, men for mange andre var dette en mulighed for at vise sig frem for de bedst.

Du kan købe Hollands nye udebanetrøje lige her - kun 599,-

Og når vi siger de bedste, så mener vi de absolut bedste. For på sidelinjen stod Guus Hiddink og gav ordre mens Joltter fik lov til at træne sammen med nogle af de største talenter i forbindelse med Most Wanted hos Nike.

Se med i ovenstående video og få et indblik i, hvad Joltter fik lov til at opleve i denne omgang. Og nå ja. Kunne du tænke dig at vinde Hollands landsholdstrøjet signeret af selveste Klaas-Jan Huntelaar? Så hold øje på Instagram, hvor vi vil udlodde trøjen i en konkurrence.

Hollands nye udebanetrøje var en del af hele Nikes arrangement, da de var på udkig efter nye talenter i forbindelse med Nikes Most Wanted. Vi havde selvfølgelig sendt Joltter afsted og som sædvanlig kom han hjem med lidt ekstra Nike godter...