Ny grøn f50 adizero er et perfekt match til en speedstøvle

Den første officielle forårsdag har for længst ramt os, men nu understreger adidas at det er den tid på året, hvor græsset er allermest grønt. Med 5. farvevariant af deres nyeste f50 adizero lader adidas deres stjerner gå i camouflage med græsset.

Vi skal da lige love for at adidas lever op til deres forpligtelser. I starten af året præsenterede de en helt ny generation af deres speedstøvle. Blot små tre måneder senere har vi allerede fået fem farvevarianter - Rød, Sort, Hvid, Sort/Grøn og nu limegrøn.

Du kan købe den nyeste f50 adizero fra den 1. april lige her - og nej, det er ingen aprilsnar! - kun 1.439,-

F50 adizero er uden sammenligning blandt de mest populære speedstøvler på markedet og herinde hos os har vi da også en god portion af f50 fans. For eksempel Marius, der til daglig arbejder i vores norske kundeservice.

Marius spiller selv i forrige generation af f50 og han lægger ikke skjul at denne grønne opdatering giver ham lyst til at hoppe over i den nye generation: “Jeg synes at den nye f50 adizero er perfekt til hurtige spillere. Den nye farve er en perfekt repræsentation af høj fart og eksplosivitet. Farverne vil også skille sig ud på banen og lade alle vide, hvem der bestemmer.”

Udover Marius, forventes det at de store adizero stjerner som Luis Suarez, Karim Benzema og Gareth Bale også vil hoppe i den nyeste farve. Det er dog aldrig til at vide, hvad de beslutter sig for i sidste ende. Vil du også slutte dig til dem?,

Du kan bestille de nyester farver af f50 adizero fra den 1. april lige her! - kun 1.439,-

ALT_TAG

Vi er i den grad blevet forkælet med nye farver siden adidas i januar præsenterede deres nyeste generation af deres f50 adizero. Fem farver er det blevet til - hvilken er din favorit?