Unisport WebTV: PWG tager os med i freestyle skolen

Det er en særlig dag for Unisport. For i dag kan vi præsentere starten på en helt ny serie af freestyle tutorials. Vi har nemlig hentet en af de bedste freestylere i verden ind, for at lære JayMike og alle os andre en masse tricks. Vi starter blødt ud med: Heel hit/Crossing heel hit…

Phillip Warren Gertsson. Eller PWG. Husk navnet, for i fremtiden vil han være manden du vil gå til, hvis du har lyst til at lære nye tricks. PWG er en inkarneret freestyler og for at introducere ham ordentligt har vi udspurgt ham lidt om det at være freestyler.

Har du altid været en god freestyler? Nej, før jeg startede med at freestyle var jeg bare en helt almindelige fodboldspiller. Men jeg var faktisk ikke særlig teknisk.

Hvad elsker du mest ved freestyling? Friheden til at gøre lige præcis, hvad jeg føler for.

Hvad skal man gøre for at blive en god freestyler? Du skal være motiveret, inspireret og have en god portion tålmodighed…

Hvad er din ambition med de her tutorials? Til at få flere mennesker til at interessere sig for freestyle og at lære folk, hvad freestyle egentlig handler om?

Og hvad handler rigtig freestyle så om? Det er svært at svare på. Det er kunsten at kontrollere bolden med din krop. Det lyder lidt mærkeligt, men det skal nok vises.

Hvad kan vi forvente fra dine tutorials? Dybdegående forklaringer om, hvordan man skal lave fundamentale tricks i freestyle, så du rigtig kan komme i gang.

Vi kan slet ikke vente med at komme i gang med de her tutorials og det ved vi at PWG heller ikke kan. Se med i ovenstående video, som bliver første af rigtig mange. Hvilket trick kunne du helst tænke dig at lære?