New Balance Football film med Ramsey, Fellaini og Nasri

New Balance Football er ikke kommet for at danse - så meget vidste vi allerede. Med deres nye reklamefilm sætter de dog en tyk streg under, at de mener det alvorligt. Der er fart over feltet - check den her.

New Balance løftede i dag sløret for deres nye brand film, hvor de sætter fokus på vigtigheden af altid at have et drive til at forbedre sig. Det handler ikke om een sejr eller et mål, men om hver sejr, hvert løb i dybden og hvert mål.

Det er et budskab vi kan tilslutte os, og med stjerner som Kompany, Ramsey, Fellaini, Fernando, Januzaj, Navas og Nasri er der lagt op til masser af blinkende lys, knee-slides gennem vand (som man jo gør...!) og masser af fart på.

New Balance er godt i gang med at gøre deres indtog i fodbold, og efter lanceringseventet i London tidligere i år venter vi nu spændt på deres fodboldstøvler - og lad os bare afsløre, at der er lækkerier i vente...

Hvad synes du om den seneste New Balance Football-film? Kan de bide skeer med Nike og adidas når det kommer til fede film? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.