Tiempo og Hypervenom leverer varmen i Intense Heat Pack

Med den nye Intense Heat Pack forbereder Nike deres spillere på en intensiv slutspurt, når vi går ind i sæsonens mest kritiske fase. Det er nu det gælder mere end aldrig. Hypervenom og Tiempo sidder på nogle af verdens mest afgørende spillere og nu får de nye farver til at booste deres spil.

Rooney, Neymar, Sturridge, Pirlo, Ramos, Tevez. Det er den absolutte top, som til daglig løber rundt i Nikes to siloer Hypervenom og Tiempo. Og nu giver Nike deres spillere nye farver til deres foretrukne våben med den nye Intense Heat Pack.

Med en orange og neon skruer Nike temperaturen op for designet og det er absolut farver, som sætter os i sommerstemning. Derfor spurgte vi også nogle af vores kundeservice drenge, hvad de egentlig synes om de nyeste farver.

Mathias, der dagligt sidder med vores internationale brugere er stor fan af Tiempo og han sagde: “Jeg er kæmpe fan af elegante læderstøvler med lidt pang. så man får det bedste fra to verdener. Jeg synes dog det er lidt ærgerligt, at læder-delen og kanga-lite delen ikke er samme farve.”

Er du fan af Tiempo og pang, så er Intense Heat Pack nok noget for dig. Du kan købe den lige her. - kun 1.399,-

På Hypervenom holdet fandt vi Jonas, som helt generelt var svært begejstret for den nye Intense Heat Pack: “Det er nogle lækre kombinationer med meget varme farver, og så den kølige farve på logo og knopper, det er jeg ret vild med. Og så er det mega fedt at Hypervenom skiller sig ud i forhold til de andre farver.”

Hvis er lige så vild med den nye Hypervenom som Jonas, så find den lige her. kun 1.649,-

ALT_TAG

Som du kan læse er vi ikke blege for at skjule vores begejstring over Nikes nye Intense Heat Pack og det bliver fedt at se farverne på banerne allerede fra weekenden. Hvilken af de fire siloer synes du bedst om i denne omgang?