Nike bringer den røde farve tilbage i Mercurial med Intense Heat Pack

Mercurial er blandt verdens mest populære siloer. Det kan Nike dels takke sig selv, men i særdeleshed også navnebrødrene Ronaldo for. Selve støvlen er da heller ikke værst, hvis vi selv skal sige det. Vi kigger på de nyeste farver fra Nikes Intense Heat Pack her.

Alle som har været i kontakt med en fodbold siden 1998 har med garanti et eller andet forhold til Mercurial. Hvad enten de selv har spillet i den, har en ven som har spillet i den eller er vild med en spiller, der spiller i den, så har man helt sikkert en mening om Nikes speedstøvle.

Du kan købe de nye Mercurial Intense Heat Pack fra den 27. marts lige her.

Den mening blev ikke mindre markant da Nike præsenterede deres nye Mercurial Superfly sidste år i en Hyperpunch variant og til den nyeste farvevariant har Nike fundet spøgelserne frem fra lanceringsmodellen og nyfortolket dem. Dog med en mere ildrød nuance end den hurtIge Hyperpunch.

Vi ved at Jakob er en sucker for Mercurial og i særdeleshed Superfly. Derfor tog jeg mig også den frihed at bede ham om at komme med sin mening om den seneste farveopdatering til Nikes Intense Heat Pack:

“Fedt at Nike har bragt den røde farve tilbage på Mercurial som et anerkendende nik til lanceringsfarven. Det lilla swoosh skal nok skabe debat, men der er ingen tvivl om, at der er fart på.”

Hvis du ligesom Jakob synes at der er fart på den røde farve i Mercurial, så kan du købe den fra den 27. marts lige her.

ALT_TAG

Jakob er glad for at Nike har ladet sig inspirere af lanceringsfarven fra Superfly, men er ikke helt sikker på, hvad han synes om det lilla swoosh. Hvad synes du selv om den nye Intense Heat Pack?