Nike fyrer op under kedlerne med orange Magista

Nike kender kun én vej og det er fremad. Deres nyeste fortolkning af Magista kollektionen fortsætter med at give et unikt visuelt udtryk. Denne gang i højintense nuancer af orange. Se nærmere på Magista Obra og Opus lige her.

Det har ikke været lutter positivt for Magista Obra, siden den blev lanceret sidste år. Højdepunktet var uden sammenligning VM finalen, hvor Mario Götze afgjorde kampen med den nye silo. Siden har spillere som Christian Eriksen, Arda Turan og senest Andres Iniesta dog skiftet over til Magista Opus.

Hvad enten du er til Magista Obra eller Magista Opus så kan du finde de nyeste farver fra den 27. marts lige her.

Hvad der ligger til grund for skiftet ved vi ikke, men undertegnede har svært ved at forholde sig til skiftet, da mine fødder er i himmelen når de bevæger sig ned i et par Magista Obra. Det understreger dog tydeligvis også at de personlige præferencer betyder alt, når det kommer til at vælge fodboldstøvler.

Designmæssigt er det ofte samme historie med Nike. De første gange man ser de nye farver tænker man “Hvad tænker de dog på hos Nike?”, indtil de vokser på en og man bagefter bliver helt tryllebundet. De orange farver på Magista siloen har netop gjort det ved mig. Og jeg kan slet ikke vente med at se dem på fødderne af de største spillere og mig selv.

Køb den nye Magista Obra eller Opus og dan din egen mening om designet. Køb den fra den 27. marts.

ALT_TAG

Nikes nyeste Intense Heat Pack driver intensiteten på sit højeste, nu hvor sæsonen bevæger sig ind i den afgørende fase. Farverne giver som sædvanlig sit helt eget udtryk. Hvad synes du om det nye sommer design?