Nike øger temperaturen med Intense Heat Pack

Mens varmen udenfor stiger i et urimelig langsomt tempo, skruer Nike helt op for temperaturen med en helt ny omgang farveopdateringer. De dristige og gennemtrængende farver har endnu engang fundet vejen frem til fodboldstøvlerne. Det her er Nikes Intense Heat Pack.

Hvis der er en ting der må karakterisere Nikes design, så må det vel være sprudlende farver. Nike gør en dyd ud af at finde farvekombinationer, der skærer igennem og når vi nu går ind i den afgørende fase af sæsonen er det blevet tid til at skrue helt op og bringe pokalerne hjem til klubhusene.

Hvis du er vild med de nye farver på Nikes Intense Heat Pack så kan du finde dem lige her fra den 27. marts.

Der er altid lagt op til masser af meninger og holdninger omkring design, når en ny farveopdatering præsenteres og denne denne er da heller ingen undtagelse. Vi spurgte et par stykker herindefra, hvad de synes om Nikes nye Intense Heat Pack, og de havde følgende at sige om den:

Christian Brolykke, som er Mediegrafiker hos os sagde: "De nye Nike farver ser mega friske ud. Især Tiempo og Magista kommer til at se for fede ud på fødderne af det hollandske landshold!"

Christian Ameen, vores WebTV Producer var dog ikke lige så begejstret: “Det er super fedt med farver, men det bliver lige lovlig meget til min smag. Jeg kunne godt savne lidt mere modspil i form af noget kontrast til de virkelig skrappe farver.”

Joltter havde selvfølgelig også en holdning til de nye farver: “Superfly ser ond ud! Klart en af de bedste farver indtil nu. Jeg er vild med det lilla swoosh på alle 4 støvler, noget nyt og friskt. Den her Hypervenom er dog ikke rigtig noget for mig. Haha!”

Du kan købe de nye fodboldstøvler fra Intense Heat Pack fra den 27. marts.

ALT_TAG

Der er skruet helt op for temperaturen med Nikes nyeste farveopdatering og de store stjerner rundt omkring i verden vil bære dem allerede i weekenden. Hvad synes du om de nye farver? Del din mening med os på Facebook, Instagram og Snapchat.