Nike håndbygger CR7s Silverware Superfly til El Clasico

Nike har taget os med bag kulisserne i Montebelluna, hvor de håndlavede Cristiano Ronaldos unikke CR7 Silverware Superfly fodboldstøvler - og du er også inviteret!

Det er ikke hver dag, vi får lov at kigge med og se hvordan det foregår i Montebelluna i Italien, hvor Nike specialbygger de mange stjerners fodboldstøvler. Når vi endelig får et kig, er det til gengæld al ventetiden værd. Denne gang har Nike vist os processen bag Mercurial Superfly CR7 Silverware, som blev skræddersyet til Ronaldo og den nys overståede El Clasico-duel med Barcelona.

Her kommer vi med bag kulissen for at se, hvordan Nikes dygtige skomagere håndbygger Ronaldos signaturstøvle fra bunden, betrækker NikeSkin-overdelen med den glitrende overflade samt stykker fodboldstøvlen sammen. Og nå ja, så får vi en gang for alle sat en tyk streg under, at Ronaldo spiller med en personaliseret, lavere Dynamic Fit Collar.

Bestil din egen Nike Mercurial Superfly CR7 Silverware nu - kun 2.399,- kr.

ALT_TAG

Hvad synes du om CR7s nye Silverware signaturstøvle, og ville den være noget for dig? Del meget gerne dine tanker med os i kommentarsporet herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.