Weekendens støvlespots: El Clasico leverer støvlespots

Weekendens helt store begivenhed fandt sted i Barcelona, hvor sæsonens 2. Clasico opgør fandt sted. Det bærer denne weekends støvlespots også præg af, hvor hele 4 spots er fra det opgør.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Superfly CR7 Silverware Cristiano Ronaldos nyeste signaturstøvler er inspireret af alt det sølvtøj, som de store spillere kæmper om og som CR7 selv har en god portion af på hylden derhjemme. Desværre kunne de ikke hjælpe ham meget tættere på nyt sølvtøj, selvom han havde sidste fod på Real Madrids ene scoring ved El Clasico.

Lionel Messi (FC Barcelona) - adidas f50 Messi.10.1 Pibe de Barr10 Messi gav debut til sine signaturstøvler i midtugen og havde naturligvis fundet dem frem igen til gårsdagens Clasico. Det gik, modsat Cristiano, noget bedre med at skabe magi i sine nye fodboldstøvler.

Luis Suarez (FC Barcelona) - adidas f50 adizero Haters Pack Rød (Skind) Luis Suarez gik fra Tattoo Pack tilbage til Haters Pack i weekenden og det er han nok ret glad for, efter at han nu også kan skrive matchvinder i El Clasico på CV’et. I denne omgang er det dog med læderoverdelen. Hvad der ligger til grund for det valg, kan vi kun spekulere i...

Gareth Bale (Real Madrid) - adidas f50 adizero Haters Pack Hvid/Sølv Sportsbladet AS i Spanien gad ikke engang at vurdere hans præstation i går. Vi vurderer den ud fra hans valg af fodboldstøvler og her får han topkarakter, for endelig var han hoppet i den hvide og sorte variant, som matcher perfekt til Real Madrids sæt. At det så ikke smitter af på hans spil, lader vi andre forholde sig til...

Diego Costa (Chelsea) - adidas f50 adizero Haters Pack Rød (Custom) Her kan vi virkelig tale om et par fodboldstøvler, som bliver designet specifikt til spillerens behov. Diego Costa har således fået adidas til at lave ham et par f50 adizero med - hold nu fast: Læderoverdelen og design fra nyeste generation med Sprintframe og Speedtraxion 2.0 knopsystem. Når man taler om besværlige kunder….

Ilkay Gündogan (Borussia Dortmund) - adidas f50 adizero Haters Pack Rød (Skind) Her er Gündogan måske lidt nemmere at have med at gøre. Han er adidas’ nyeste erhvervelse efter at han i længere tid har spillet med blackoutet Magista Obra. Nu er han så hoppet med på adizero vognen.

García Matías Pérez (San Jose Earthquakes) - adidas f50 adizero Haters Pack (Women) Denne farvevariant blev faktisk designet særligt til kvinder, men García Matás Pérez var tilsyneladende så vild med designet at han valgte at hoppe i dem alligevel. Og det går da også helt perfekt til spillersættet, så hvis fødderne passer til modellen hvorfor så ikke?

Luke DeVere (Brisbane Roar) - adidas Predator LZ Hvid/Blå/Gul Så går vi lige old school med Like DeVere i Australien, hvor han optrådte med Predator LZ fra 2012. Predator har gennemgået en del udvikling siden da, men DeVere er tilsyneladende stadig ret glad for modellen. Hvilken generation foretrækker du?.

Damien Perrinelle (New York Red Bulls) - adidas f50 adizero TRX Gul/Sort Og inden vi går et skridt hen mod fremtiden hiver vi endnu en fodboldstøvle fra fortiden frem og her var det Damien Perrinelle fra New York, som var trådt ned i 3. generation af adizero serien der jo som bekendt startede tilbage i 2010.

Angel Di Maria (Manchester United) - adidas prototype Det er efterhånden blevet en fast ting i vores støvlespot at vi have et spot af adidas’ prototyper med. De er jo nærmest over det hele. Senest er Di Maria hoppet i en af adidas’ prototyper. Der er masser af grund til at glæde sig til det her...

Endnu en uge, endnu en omgang støvlespot. El Clasico løb helt sikker med opmærksomheden i denne omgang. Herinde havde vi det ret vildt over at en mandlig fodboldspiller var hoppet i en model til damer. Hvad siger du til ugens spots?