Unisport Uncut Episode 13: Hvilken lancering er den fedeste?

Der er gået halvanden måned sidste Joltter og JayMike sidst satte sig ned for at tale om de seneste lanceringer. Og sådan som de forskellige mærker har fart på, synes vi at det var det tid til tage et øjebliksbillede igen. Det her er 13. afsnit af Unisport Uncut.

Tiempo Legend V Premium, f50 adizero Hvid, adidas Gloro, Black Pack, Tattoo Pack, evoSPEED 1.3 F947, Messi 10.1 Pibe de Barr10, Mercurial Superfly CR7 Silverware og landsholdstrøjer til Frankrig, Portugal, Holland og Norge. Gisp. Der har været gang i den siden sidste Uncut.

Du kan finde en række af ovennævnte produkter lige her.

For en gangs skyld er Joltter og JayMike rent faktisk enige om at denne periodes fedeste fodboldstøvle må være Nikes Tiempo Legend V Premium. Og det er endda på trods af at der både er en Mercurial Superfly CR7, Messi Pibe de Barr10 og evoSPEED F947 Limited Edition med i opløbet. Det lækre Alegria læder er simpelthen bare ikke til at modstå.

Men det var så mere eller mindre også alt, hvad de to kunne blive enige i det 13. afsnit af Unisport Uncut. Se hvad de ellers havde på menuen i det passende 13. minutter lange afsnit herover.

Der har været alt fra nye signaturstøvler, til Limited Editions og naturligvis nye landsholdstrøjer. Det har været begivenhedsrigt som sædvanligt. Men hvad har været højdepunktet? Er du enig med Joltter og JayMike?