Frankrig får ny udebanetrøje af Nike

Nike har haft godt gang i trøjelanceringerne gennem de seneste par dage. Både Portugal, Holland og Norge er blevet forkælet med nye udebanetrøjer, og nu afslutter Nike ugen med en ny udebanetrøje til Frankrig. Se den her.

Sidst Frankrig husede en slutrunde blev de verdensmestre. Bevares, dengang havde de Zizou, men til næste år vil franskmændene knytte sig til drømmen om at gentage de gode gamle dage fra 1998. Dengang var det ikke med Nikes swoosh på brystet. Det har det til gengæld været siden 2011 og nu har Nike endnu engang leveret spillertøj til Benzema og Co.

Du kan finde Frankrigs nye udebanetrøje fra den 24. marts 2015 lige her.

Designet spiller på et utrolig enkelt og klinisk look, hvor den traditionelle hvide udebanefarve kun bliver brudt af et rødt bånd som løber ned langs siderne, hvor de velkendte ventilationshuller er placeret for at give den optimale åndbarhed og stræk i trøjen, så spillerne kan bevæge sig frit og ugeneret.

Går man helt tæt på trøjen vil man bemærke at Nike har tilføjet en lille detalje i selve syningerne ved at gøre dem horisontale. Dermed er vi igen tilbage til “Mariniére” som også var konceptet for Frankrigs VM udebanetrøje. Det var tilsyneladende så stor en succes blandt de franske fodboldfans at Nike besluttede sig for at holde fast i det designkoncept.

Varm op til EM i 2016 med Frankrigs nye udebanetrøje. Find den her fra den 24. marts 2015.

Portugal, Holland, Norge og nu Frankrig. Nike har haft travlt med at levere nye trøjer til en række af deres landshold og i denne omgang runder Frankrig trøjelanceringerne af. Hvem af de fire landshold synes du har været heldigst med deres trøjer?