Unisport WebTV: Nike Mercurial Superfly CR7 Silverware unboxing

Nike lancerede i dag den ottende signaturstøvle til Cristiano Ronaldo, og vi kunne simpelthen ikke holde fingrene fra den glitrende, sølvfarvede sag. Og ja, glimmerstøvet (og medfølgende dumhed) vender tilbage i vores seneste unboxing.

Det er ikke alle og enhver, der får deres egne signaturstøvler. Det er slet ikke alle og enhver, der har fået lavet 8 af slagsen (eller i hvert fald 8, der ikke er Special Editions). Cristiano er dog ikke alle og enhver, og hans nye Nike Mercurial Superfly CR7 Silverware har sindssygt meget fart på.

Faktisk så meget fart på, at hverken Jakob eller Joltter kunne holde fingrene fra den glitrende fodboldstøvle, der er inspireret af de mange trofæer, Ronaldo spiller med om hvert år. Hvordan det går ned når man unboxer sådan en sag, kan du se her...

Sign up til vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få fingrene i den nye Nike Mercurial Superfly CR7 Silverware

ALT_TAG

Vinder den nye Superfly CR7 Silverware nogle trofæer hos dig? Del meget gerne din mening om Ronaldos nye støvle med os herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.