Unisport WebTV: Joltter møder Mario Götze

Der var fart på da Joltter var i London i forbindelse med med lanceringen af Nikes nye Highlight Pack. Ikke mindst fordi at både Jerome Boateng, James Milner og Mario Götze deltog i løjerne. Joltter kunne ikke modstå fristelsen for at tage en snak med sidste års VM matchvinder og det her var, hvad han havde at sige…

Mario Götze har været under fodboldklubbers søgelys lige siden han kan huske tilbage. I Tyskland bliver Götze betragtet som et af de største talenter, men det er ikke altid lige nemt at være så eftertragtet. Mario Götze har dog bevist at han kan stå for presset:

“Det er selvfølgelig ikke altid nemt, når du stadig er ung og skal forholde dig til så mange forskellige ting. Men jeg tror bare at det vigtigste er at du oplever tingene og derefter lærer af dine fejl eller tidligere erfaringer”, siger Götze til Joltter, der fik et lille indblik i en fodboldspillers professionelle liv i de 48 timer han tilbragte på St. Georges Park.

Mario Götze deltog i St. Georges Park, blandt andet for at promovere den nyeste farveopdatering af Magista Obra, som jo netop var den fodboldstøvle han scorede det afgørende mål i finalen ved VM i Brasilien. Et minde som han naturligvis vil bære med sig i graven…

ALT_TAG

Du kan se hele interviewet i den øverste video, mens du også kan se eller gense hele Joltters 48 timer med Nike Football i St. Georges Park i videoen ovenover. Du kan også bare gå direkte til Highlight Pack og købe dine næste par fodboldstøvler i banneret ovenover.