Nike Mercurial Vapor X CR7 fuldender ny CR7 kollektion

Nike kunne i dag løfte sløret for en ny signaturstøvle til Cristiano Ronaldo. Traditionen tro følger de naturligvis også op med en variant til Mercurial Vapor X og giver dermed også alle Vapor fans muligheden for at boltre sig med det nyeste CR7 design.

Cristiano Ronaldo er uden sammenligning blandt verdens mest tilbedte sportsikoner. Derfor er det selvfølgelig heller ikke nok bare at have en signaturstøvle på én model. Præcis som ved sidste signaturstøvle har Nike derfor malet CR7 logoet både på Superfly og Vapor.

Du kan finde den nye Nike Mercurial Vapor CR7 Silverware lige her.

Selve designet er også noget som bygger videre på sidste signaturstøvle, da selve glimmerkonceptet også bliver benyttet her. Men i denne omgang er nat blevet til dag og den sorte overdel er blevet skiftet ud med en glitrende sølv overdel.

Cristiano Ronaldo selv har været personligt med inde over design specifikationerne, så hans signaturstøvle rent faktisk også udtrykker ikonets egen smag.

Du kan finde den nye Nike Mercurial Vapor CR7 Silverware lige her.

ALT_TAG

Denne nye Mercurial Vapor X CR7 vil ikke blive brugt af nogle professionelle spillere, da Cristiano selv jo vil hoppe i sine Superfly. Det betyder dog ikke at du ikke skal have muligheden for at spille i det unikke design, hvis du personligt er til Vapor.