Unisport WebTV: adidas Messi 10.1 Pibe de Barr10 Tech Talk

adidas lancerede i går den seneste signaturstøvle til Lionel Messi, der meget oplagt hedder Messi 10.1. Den både ligner og føles dog meget som en F50 Adizero, så hvad er egentlig forskellen mellem de to fodboldstøvler? Kom med, når Jakob går i studiet i vores seneste Tech Talk.

Med lanceringen af adidas Messi 10.1 Pibe de Barr10 satte tyskerne endnu en tyk streg under, at man får det lidt mere specielt når man hedder Lionel Messi - bl.a. at få en fodboldstøvle opkaldt efter sig. Messi har nemlig længe spillet i F50 adizero, men de seneste to installationer af hans signaturstøvle har faktisk bare heddet Messi 10.1.

Fodboldstøvlen er dog baseret på en F50 adizero, men har samtidig fået modificeret bl.a. overdelen og hælen efter Messis ønsker - og det er netop de forskelle, du kan komme med og høre mere om i dag, når Jakob taler tech om den nye Messi 10.1 Pibe de Barr10.

Få dit eget eksemplar af adidas Messi 10.1 Pibe de Barr10 lige her kun 1.699,-

ALT_TAG

Hvad synes du om den seneste udgave af Lionel Messis signaturstøvler - og er den noget for dig? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder, på Facebook, Twitter og Instagram.