Guide til benskinner: Finde de perfekte benskinner til dit behov

For nogle er det rimelig lige til, for andre er det en værre jungle. Ligegyldigt hvad, så er det svært at se bort fra det store udvalg af benskinner, som fylder markedet op lige nu. Derfor har vi valgt 7 af de mest populære og bedste benskinner ud, for at hjælpe dig på vej.

Det skal understreges. At vælge benskinner kommer til syvende og sidst ned til, hvad man selv finder mest komfortabelt. Nogle kan lide følelsen af at man er godt beskyttet, mens andre nærmest har det bedst, hvis der ikke er noget. De personlige præferencer spiller en helt central rolle, når det kommer til at vælge benskinner. Men når du først har fundet ud af, hvad du kan lide, så er vi her til at vejlede dig i, hvilken der passer bedst til dit behov.

Du kan finde de udvalgte benskinner lige her - fra 99,-

Overordnet set kan dette udvalg deles op i to kategorier - benskinner med en form for indbygget sok, så de sidder på benet og benskinner med en ekstern kompressionssok, som holder skinnen fast. I den ene ende har vi de klassiske Select benskinner, samt de mere innovative G-Form og Uhlsport Sockshield benskinner. I den anden ende har vi Nike Mercurial Blade Hinge, adidas f50 adizero, PUMA evoPOWER og Macron Supreme (der dog kommer uden en kompressionssok.

Der er en masse innovation indblandet i de forskellige benskinner. For eksempel har Nike lavet deres Blade Hinge med en skal af carbon, mens HInge teknologien sørger for et tætsiddende og personligt fit. Denne skinne placerer sig da også som den dyreste benskinne. Til gengæld er den hver krone hver, hvis du foretrækker slet ikke at kunne mærke skinnen på benet.

Hvis du vil se hele det store udvalg af benskinner så skal du bare klikke her

Også G-Form og Uhlsport har bragt nytænkning ind med deres indbyggede kompressionssok, som giver et helt unikt og gnidningsløst fit. Hertil har G-Form udviklet en helt unik “skal” af gummi. En teknologi de kalder Reactive Protection Technology, da den absorberer op mod 90% af slagets energi, så den spredes ud over hele skinnen. Disse benskinner mærkes næsten heller ikke på benet og har et lækkert fit.

Du kan finde vores store udvalg af benskinner lige her.

I den lidt billigere og lidt mere fyldigere ende finder vi benskinner som Select og Macron, som har fokus på at beskytte så meget af benet som muligt. Følelsen af disse benskinner er en noget anden oplevelse end de ovennævnte da de føles større og mere omfangsrige om benet. Er du typen der selv går ind i hårde tacklinger kunne disse benskinner derfor være værd at overveje.

Der er utrolig mange benskinner at vælge i mellem og derfor forsøger vi at hjælpe dig lidt på vej i din søgning efter de perfekte benskinner til dig. Hvilke benskinner har du selv bedst erfaring med? Del dine erfaringer med os i kommentarfeltet herunder.