Nike løfter sløret for deres første trøjer til Norges landshold

Tilbage i august gav Norge den blot 15 årige Martin Ødegaard debut på landsholdet. Det lagde fundamentet for en helt ny opbygning af landsholdet, som i september blev fulgt op af offentliggørelsen af et nyt samarbejde mellem Nike og det norske landshold. Nu har Nike løftet sløret for det første resultat af det samarbejde og vi ser på det her.

Der har været langt mellem glædesudbruddene, siden Norge chokerede verden med deres 2-1 sejr over Brasilien ved VM i Frankrig i 1998. Nu drømmer nordmændene om at kunne sætte deres ben på fransk jord ved en slutrunde igen, når kvalifikationen til EM 2016 påny sparkes i gang efter en længere pause.

Hvis du er en af dem der har ventet på Norges landsholdstrøje så kan du finde den lige her.

Og på vejen mod at få deres drøm opfyldt har Nike sluttet sig til Norges mandskab og præsenterer i dag de trøjer, som Martin Ødegaard og Co. skal spille resten af deres kvalifikationskampe i. Designet er bygget op omkring Norges traditionelle farver i en helt enkel stil, hvor det fodboldforbundets logo virkelig får en cenral rolle.

Med Nikes nye trøjer får Norge naturligvis også noget af det lækreste sportstøj som findes på markedet. Tøjet er udviklet med Dri-fit, laserskårede ventilationshuller og 3D scanningsteknologi, som sikrer et millimeter perfekt fit, der også gør det er langt mere behageligt at præstere i.

Du kan gå ind og bestille Norges nye landsholdstrøje lige her.

Nike og Norges samarbejde løber i første omgang frem til 2021 og det her er altså første resultat af deres samarbejde. Vi synes at der er masser af grund til at være optimist for nordmændene. Hvad synes du?