Nike leverer Hollandsk elegance i deres nye udebanetrøje

Der er ikke længe til før kvalifikationen til EM 2016 sparkes i gang påny. Det betyder også at vi så småt begynder at blive præsenteret for de nyeste landsholdstrøjer. Nike sætter gang i den fest ved at lancere to af de største landes udebanetrøjer - Holland og Portugal. Vi tager et kig på dem begge og her zoomer vi ind på Holland.

Holland er i gang med at bygge et nyt storhold op og deres første test ved VM i Brasilien må siges at være godkendt. Nu sætter de snart næste stik i gang når kvalifikationen til EM 2016 igen sparkes i gang den 27. marts og hertil sørger Nike for at de er klædt ordentligt på til opgaven.

Er du vil med Oranje, så anskaf dig deres nyeste udebanetrøje lige her.

Nike har nemlig netop løftet sløret for Hollands nyeste udebanetrøje, som holdes i en hel ren, nærmest klinisk stil og giver et klart udtryk for den elegance som har gjort Hollands fodboldfilosofi til en af de mest respekterede i hele verden. Den hvide trøje er blot brudt af de orange farver i logerne samt langs siderne i et nuanceskift af orange.

Find den elegante nye udebanetrøje til Holland lige her.

Når Robben, Van der Wiel og Co. ruller ud for Oranje vil det være med en elegant udebanetrøje, som nok skal gøre hollænderne ære på vejen mod Frankrig til EM næste år. Du kan gå ind og forudbestille din trøje allerede nu lige her.